ΝΔ: Οι ανακοινώσεις του Μαξίμου εκπροσωπούν και τους ΑΝΕΛ;

nea-dimokratia-1-768x512

Κατάπτυστες χαρακτηρίζει τις ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου  η Πειραιώς

Με δηκτικό ύφος απάντησε η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η Πειραιώς χαρακτηρίζει κατάπτυστες τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και παράλληλα ρωτά αν το περιεχόμενό τους εκπροσωπεί πλέον και τους ΑΝΕΛ ή μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα το Μαξίμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη είχε μιλήσει για... «θράσος του προέδρου της ΝΔ να κατηγορεί την κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από την κρίση, ενισχύει το γεωπολιτικό της ρόλο και σταθεροποιεί τα Βαλκάνια».

Στην ανταπάντησή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε:

«Το αν ενισχύεται ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας με τη εθνική ντροπή της Μόριας, την εξωτερική πολιτική του κ. Καμμένου και την εξαγορά της ανύπαρκτης εταιρείας του φίλου του κ. Ζάεφ από τη Δ.Ε.Η., το γνωρίζουν ήδη οι πολίτες. Κατά τα λοιπά, στις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει το Μέγαρο Μαξίμου καλό θα ήταν να διευκρινίζεται στο εξής αν εκπροσωπούνται και οι ΑΝΕΛ».

vouli_tsipras_mitsotakis

Τσίπρας - Μητσοτάκης αντήλλαξαν, επί δυόμισι ώρες βαριές εκφράσεις και εκτόξευσαν αλληλοκατηγορίες για την οικονομία και τους φόρους, τις συντάξεις και τα επιδόματα, το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα fake news και τις αντισυγκεντρώσεις, αλλά και το «παλαιό» και το «νέο» στην εγχώρια πολιτική ζωή - «Κάντε εκλογές», επέμεινε ο αρχηγός της ΝΔ - «Κάντε πρόταση μομφής», αντιπρότεινε ο πρωθυπουργός

vouli

Η τροπολογία με το πρόγραμμα επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών για νέους έως 25 ετών ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ - Η τροπολογία για την κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής