Μάρκου στο ΘΕΜΑ 104,6: Ψήφισα κατά συνείδηση για την αναδοχή - Εκπλήσσομαι με την υποκρισία

katerina-markou

«Είχα ενημερώσει ξεκάθαρα για τις θέσεις μου και ψήφισα κατά συνείδηση. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου», υπογράμμισε η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Η Κατερίνα Μάρκου ήταν εισηγήτρια του «όχι» για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια και ψήφισε «ναι», γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων! 

Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ προχώρησε και σήμερα σε διευκρινίσεις για τη στάση της στην ψηφοφορία για την διάταξη που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς, μετά το πολιτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε, καθώς ως εκπρόσωπος της ΝΔ εισηγήθηκε το «όχι» αλλά η ίδια ψήφισε «ναι»...

Η Κατερίνα Μάρκου, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 fm
, δήλωσε πως ψήφισε κατά συνείδηση, υπογραμμίζει ότι δεν ήρθε σε δύσκολη θέση,  ενώ κατέληξε, σημειώνοντας ότι «ως εισηγήτρια του νομοσχεδίου προσπάθησα να εκφράσω όλες τις πλευρές».

Η κυρία Μάρκου, είπε, συγκεκριμένα: 

«Ως εισηγήτρια του νομοσχεδίου προσπάθησα να εκφράσω όλες τις πλευρές. Η ψήφος μου ήταν προσωπική και πραγματικά εκπλήσσομαι με την υποκρισία. Εγώ ψήφισα κατά συνείδηση. Ηταν ονομαστική η ψηφοφορία και ψήφισα ως Κατερίνα Μάρκου. Υπήρχαν και άλλοι βουλευτές που ψήφισαν διαφορετικά. Γιατί να αρνηθώ να είμαι εισηγήτρια;
Θα ήταν καθαρά υποκριτικό να μην είμαι εισηγήτρια». 

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Η πλειοψηφία ήθελε να πει όχι. Το άρθρο αυτό είχα πει οτι πρέπει να αποσυρθεί. Εγώ δεν ήρθα σε καμία δύσκολη θέση, ούτε το κόμμα μου. Ολα αυτά δημιουργήθηκαν από τα ΜΜΕ. Είχα ενημερώσει ξεκάθαρα για τις θέσεις μου και ψήφισα κατά συνείδηση. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου».

«Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ έπρεπε να το έχει καταλάβει οτι θα δημιουργηθούν πολιτικές παρενέργειες και αυτό έπρεπε να το έχετε προβλέψει και να το ξέρετε κ εσείς», είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, με την κυρία Μάρκου να απαντά: «Εκτίμησα τη προσωπική μου συνείδηση. Εκπλήσσομαι για τη διγλωσσία».

ΣΧΟΛΙΑ (35)

KP

Καί όμως, Οι καμπάνες χτυπάνε γιά εσάς κα Γεννηματά. Η κα Μάρκου ήταν από τίς "επιτυχίες" τού κ.Θεοδωράκη μαζί μέ κάποιους ακόμη νερόβραστους. Η ΝΔ εύκολα θά ξεφορτωθεί "αστέρια" σάν τήν κυρία. Ο κ.Θεοδωράκης τεντώνεται δίπλα σας νά φανεί ψηλότερος, εξυπνότερος, ...ότερος. Ακόμη καί άν είναι δέν μάς ενδφιαφέρει. Τού λείπει η διάθεση νά προσφέρει στήν πατρίδα του. Ουδέν κακόν αμιγές... Δίνεται ευκαιρία στήν κα Γεννηματά νά δείξει αρετές. Η πρώτη-πρώτη-πρώτη νά ξεχωρίζει ανθρώπους. Σέ αυτό νά δώσει έμφαση, είναι στά 3 σημαντικότερα προσωπικά της καθήκοντα σαν επικεφαλής. ΑΞΙΟΥΣ γύρω της, όχι καριερίστες, ούτε άβουλους υποτακτικούς. Πρέπει νά τούς αναζητήσει, νά τούς επιστρατεύσει. ΔΕΝ φοράνε κουδούνια.

Πάνος

Τη συνείδηση η κυρία την εχει στο στομάχι, λαμόγια ταΐζει ο ελληνικός λαός.

ΙΩΝ

ΤΟ ΚΑΚΟ κα ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΥΠΕΡ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Ν/Σ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

Στελιος

Απαιτώ εξηγήσεις από τη ΝΔ. Εάν δεν ζητήσει συγνώμη το κόμμα μου... σας χαιρετώ και καλή αντάμωση.

Dr Jimmy

Για να βγει η Μάρκου βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, πρέπει πρώτα να βγει ο ήλιος από τη δύση. Ο πολιτικός χρόνος ακόμα ενός πολιτικού φελλού δημιούργημα της οικονομικής κρίσης τελειώνει.

ΤΕΛΑΜΩΝ

Η Κα ΜΑΡΚΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ , ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ..ΗΤΑΝ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΗΡΕ ΜΗΔΕΝ , ΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ.

Κυνικός

Φίλε, η ΝΔ του Κυριάκου δεν διορθώνεται με υποδείξεις, το μυαλό τους το έχει αλέσει η πολιτική ορθότητα και ο πολιτισμικός μαρξισμος. Η ΝΔ του Κυριάκου θέλει κατεδάφιση. Εγώ ήδη έχω στρίψει προς Νέα Δεξιά...

Για να εντάσσεις τον τσιριχτούλη,

στους "ρήτορες", πρέπει να είσαι ή ακροδεξιός ή καθυστερημένος! Πράγμα ταυτόσημο!

Πειραιώτης μαουνιέρης.

Τον έχεις ακούσει ποτέ να μιλάει τον άνθρωπο;Και έχεις καταλάβει τι λέει,ή επειδή έχεις τελειώσει μόνον την τρίτη Δημοτικού δεν πήρες χαμπάρι τίποτα απ' αυτά που είπε;

Chris

Πολύ προοδευτικοί μας γίνανε όλοι. Ξεβλαχέψανε άσχημα. Είδανε τα γκέι παρέιντ, και είπαν, αυτός είναι ο πολιτισμός που θέλουμε για την Ευρώπη μας! πήγαν και μια δυο φορές στις Βρυξέλλες. Είδαμε και στην τηλεόραση, και τον Σεργουλόπουλο, να μιλάει για τη μάνα του παιδιού του. Τη Βουλγάρα, φίλη του, την οποία φυσικά δεν πλήρωσε (είναι ακόμα παράνομο να πληρώνεις για να νοικιάζεις μήτρα, στην Ελλάδα). Αλλά η οποία, από την καλή της την καρδιά, είπε να γκαστρωθεί 9 μήνες, να δώσει το παιδί στον Σεργουλόπουλο, και να παραιτηθεί και κάθε δικαιώματος που θα είχε στο παιδί της. Σκέψου, μεγαλοψυχία! α, ρε Σεργουλόπουλε! με τις φίλες σου. Και η Ελληνική κοινωνία, ως μεγαλόψυχη, και προοδευτική, το δέχτηκε και αυτό. Ε, είπαμε, εμείς ξεβλαχέψαμε πλέον. Έτσι και η Μάρκου. Ξεβλάχεψε. Και είδε το φως το αληθινόν. Ότι τελικά, για όλα τα δεινά της κοινωνίας, φταίει ότι έχουμε έναν πατέρα και μια μάνα. Όχι για παράδειγμα, ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Αυτό το αφήνουμε έξω. Είπαμε, εμείς δεν είμαστε μπουρτζόβλαχοι. Είμαστε Ευρωπαίοι. Και τον παίρνουμε παντοιοτρόπως. Και θα μάθουμε και στα παιδιά μας, να τον παίρνουν παντοιοτρόπως. Γιατί, έτσι είναι το σωστό. Τα παιδιά μας, θα τα ξεβλαχέψουμε και αυτά. Βρε δεν πάτε στον διά...λο όλοι σας. Άμα βρείτε ψήφο, να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Αν διαφωνούσε με την απόφαση

της πλειοψηφίας έπρεπε να αρνηθεί να είναι εισηγητρια. Δεν είναι δυνατόν να εισηγείται κάτι και να ψηφίζει το αντίθετο. Δεν το έκανε όμως. Υποθέτω ότι αποφάσισε να ψηφίσει ναι, όταν έμαθε ότι κι άλλες κυρίες της ΝΔ θα το κάνουν. Δεν ήθελε να δείξει έλλειμμα προοδευτικότητας. Ο καθένας όμως, όντως, κρίνεται από τις επιλογές του.

Δημοκράτης

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ειναι καταδικασμένοι στην συνείδηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Απομόνωση, στους θαυμαστές του ΧΙΤΛΕΡ.

αστειε

οι χρυσαυγιτες ειναι οι μονοι γνησιοι ελληνες τελικα, οσο κι αν σκουζεις..τραβα στα φουστανια του τζεισον αντιγονη να κλαψεις

Κυνικός

Γυρολόγα νεοκομμουνίστρια, πρώην Δημαρ, μετά Ποτάμι, δικαιωματισμός για ηλίθιους και πολιτισμικός μαρξισμός με τη σέσουλα...Ο Κυριάκος έκανε τη βλακεία του αιώνα. Μαζί με την Αριστερά, θα τελειώσει και η δική του βασιλεία...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης