Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πια, ουσιαστικά, πολιτικά»

Μητσοτάκης: «Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πια, ουσιαστικά, πολιτικά»

«Έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα για να μένει κι άλλο» - Ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε σκληρή προεκλογική περίοδο

mitsotakis
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Πολιτική Ακαδημία Στελεχών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Ο κ. Τσίπρας έχει κουραστεί και έχει κουράσει ο ίδιος, έχει τελειώσει πια, ουσιαστικά, πολιτικά κι έχει κάνει ήδη αρκετή ζημιά στη χώρα, για να μένει κι άλλο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, προαναγγέλλοντας μια σκληρή προεκλογική περίοδο.

«Έχουμε μπροστά μας μια σκληρή προεκλογική περίοδο. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, δεν ξέρω πότε θα γίνουν οι εκλογές, εύχομαι να γίνουν μια ώρα αρχύτερα κι έχουμε πει πολλές φορές πως κάθε μέρα που μένει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ζημιά στον τόπο», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, στόχος δεν είναι να κερδίσει το κόμμα του μόνο και μόνο για την κατάκτηση της εξουσίας. «Δεν θέλουμε απλά να κερδίσουμε επειδή ο κόσμος έχει κουραστεί και προδοθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Θέλω να κερδίσουμε γιατί οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι. Και σε ένα περιβάλλον γενικευμένης καχυποψίας αυτό δεν είναι απλή υπόθεση», επισήμανε.

Παράλληλα, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ που ίδρυσε ο ίδιος όταν εκλέχτηκε πρόεδρος του κόμματος.

«Η πολιτική σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι μια υπόθεση σωστής μεταφοράς του μηνύματος. Έχουμε τις ιδέες, έχουμε τον προγραμματικό λόγο, έχουμε το αξιακό πλαίσιο. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι στη μεταφορά του μηνύματος. Και σας χρειάζομαι όλους σας ως μεγάφωνα του μηνύματος μας. Δεν αρκεί να κάνουμε εμείς τη δουλειά. Πρέπει όλοι να μεταφέρουμε το μήνυμα ευθυγραμμισμένα και να έχετε πειστεί κι εσείς ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό. Η μεταφορά του πολιτικού μας λόγου από τα στελέχη πρώτης γραμμής έχει τεράστια σημασία. Ειδικά σε μια εποχή όπου τα μηνύματα είναι συγκεχυμένα και όπου ο πολιτικός μας αντίπαλος επενδύει συνειδητά σε μία εκστρατεία παραπληροφόρησης», ήταν το μήνυμά του προς τα στελέχη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης