Ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την προανακριτική για τη Novartis

Ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την προανακριτική για τη Novartis

Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη άφησε ανοιχτό το συγκεκριμένο παράθυρο – Αιχμές κατά της κυβέρνησης για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου - «Ποιος της κράτησε το χέρι;» ρώτησε

Ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την προανακριτική για τη Novartis
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Νέας Δημοκρατίας από την προανακριτική επιτροπή της Βουλης για την υπόθεση της Novartis αφήνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ασκώντας  κριτική  στην συμπεριφορά των βουλευτών της πλειοψηφίας. 

Σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο η ΝΔ καλεί  την κυβέρνηση  να εφαρμόσει το νόμο, πριν ξεκινήσει την αυστηροποίηση, και απορεί  «ποιος της κράτησε το χέρι» για να μην προχωρήσει στην εξυγίανση.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η εκπρόσωπος τύπου Μαρία Σπυράκη, ερωτηθείσα σχετικά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΝΔ από την προανακριτική για την υπόθεση Novartis, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά που δείχνει η κυβερνητική πλειοψηφία φαίνεται ότι κάλυψε με ευκολία την απόσταση απο την συκοφαντία στη γελοιότητα. Παράλληλα, ανέφερε πως στη σύγκριση των μαρτυριών, οι μάρτυρες είναι οι ίδιοι που λέγανε για τις βαλίτσες και είναι οι ίδιοι μάρτυρες που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν έγγραφα. «Σε αυτές τις υποθέσεις λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει», είπε η κ. Σπυράκη.

Κλείσιμο
Επίθεση για τους δύο στρατιωτικούς 

Από την Πειραιώς κάνουν  λόγο για διγλωσσία της κυβέρνησης στο θέμα των δυο στρατιωτικών με την Νέα Δημοκρατία να εκφράζει την  ανησυχία της για τις κινήσεις της  κυβέρνησης προκειμένου να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί.

 «Ποιος εκφράζει τη θέση της κυβέρνησης;», ρωτά  η κ. Σπυράκη. «Ο Καμμένος με την “ομηρία” ή ο Κουβέλης που μιλά για ατροφία;», πρόσθεσε.  Παράλληλα, ρώτησε «ποιες πρωτοβουλίες έλαβε η κυβέρνηση μέχρι τώρα για να γυρίσουν οι Έλληνες στην πατρίδα τους». «Ο Καμμένος  είναι το συνώνυμο του εξαφανισμένου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. 

«Να επανέλθει η νομιμότητα και στο ποδόσφαιρο» 

Για το ζήτημα  της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, η κυρία Σπυράκη τόνισε ότι η ΝΔ «εργάζεται για να επανέλθει η νομιμότητα και στο ποδόσφαιρο, σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου». 

«Κανείς δεν εμπόδισε την κυβέρνηση να ελέγξει τον χώρο του ποδοσφαίρου και να αντιμετωπίσει τα κακώς κείμενα», προσέθεσε και  έκανε λόγο για κυβερνητικό εναγκαλισμό «με νέα γενιά ολιγαρχών, που προσφέρουν καλές υπηρεσίες». «Τους χρησιμοποίησε για να ελέγξει το μιντιακό τοπίο, επιχειρήσεις και ποδοσφαιρικές ομάδες», είπε η κ. Σπυράκη, λέγοντας ότι κατάφερε να υπάρξουν ενέργειες που πλήττουν την εικόνα της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης