Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Θα αποχωρήσουμε από την προανακριτική για τη Novartis αν η κυβέρνηση δεν θέλει έρευνα σε βάθος

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Θα αποχωρήσουμε από την προανακριτική για τη Novartis αν η κυβέρνηση δεν θέλει έρευνα σε βάθος

Είπε στο ΘΕΜΑ 104,6: Αν η πλειοψηφία συνεχίζει να βάζει εμπόδια και να υποστηρίζει ότι ο φάκελος πρέπει να επιστρέψει στη δικαιοσύνη τότε θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης

Την αποχώρηση από την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis
εξετάζει η Νέα Δημοκρατία όπως δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6
το μέλος της επιτροπής Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Την Τρίτη θα συζητήσουμε να γίνει δεκτή η πρότασή μας για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε η διαδικασία. Αν η πλειοψηφία συνεχίζει να βάζει εμπόδια και να υποστηρίζει ότι ο φάκελος πρέπει να επιστρέψει στη δικαιοσύνη τότε θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μέλη της επιτροπής για τα μάτια του κόσμου» εξήγησε ο βουλευτής ΝΔ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έθεσε και θέμα επιλήψιμης και παράτυπης συμπεριφοράς εκ μέρους της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη με αφορμή την κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρας που εστάλη στη Βουλή σε μεταγενέστερη ημερομηνία από αυτή της αποστολής του αρχικού φακέλου στη Βουλή.

Αναφερόμενος ειδικά στο τελευταίο υλικό που κατατέθηκε στην επιτροπή ο κ. Παναγιωτόπουλος το χαρακτήρισε «άνθρακες ο θηασαυρός».

«Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μεγάλο στημένο παιχνίδι για να μην συζητάμε άλλα πράγματα» κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος. ΣΧΟΛΙΑ (1)

τιμιος ΝΔκρατης

μην ξεφτιλίζεσαι ρε Νικο με τέτοιες δηλωσεις. Αφου τους επιασε το FBI με το αρνι στους ώμους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

antonisvgontzas-696x439

«Θα καταλήξεις να επιδοκιμάζεις ή να ανέχεσαι τις χυδαίες ύβρεις του πρώτου και των επιθυμιών του δεύτερου» επισημαίνει στο Σπύρο Δανέλλη το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ 

10