Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν πει προηγουμένως

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν πει προηγουμένως

Τι απαντούν στον ισχυρισμό της «Αικατερίνης Κελέση» ότι εντόπισε χειρόγραφο σημείωμα του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του Κωνσταντίνου Φρουζή - Τι λένε για την επιστολή της Novartis περί ανταλλαγής απόψεων στο Νταβός

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν πει προηγουμένως
«Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως! Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους» επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν την Τρίτη στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση Novartis.  

Στη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis παρουσιάστηκε υπόμνημα της προστατευόμενης μάρτυρα «Αικατερίνης Κελέση» που εστάλη στις 9-3-2018 το οποίο συνοδεύεται από χειρόγραφη σημείωση σε χαρτί με τα διακριτικά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η σημείωση περιορίζεται στο όνομα και τους τηλεφωνικούς αριθμούς υπουργού εκείνης της περιόδου. Η μάρτυρας Κελέση ισχυρίζεται ότι εντόπισε το έγγραφο στο γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή.

«H γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται. Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο, επικαλούνται "νέα στοιχεία" τα οποία, όμως, διαψεύδουν τα προηγούμενα: 
Πρώτον, παρουσιάζουν δύο επιστολές της Novartis, όπου παρακαλείται ο κ. Σαμαράς να τους δεχθεί στο Νταβός, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουν! Αλλά, ο τέως Πρωθυπουργός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός! Και μάλιστα τον προσκαλούν για δεύτερη φορά το 2014, όταν κατά την ψευδομάρτυρα Κελέση τον  έχουν ήδη δήθεν "εξαγοράσει" από το 2013!
Κλείσιμο
Αυτοδιαψεύδονται...» τονίζουν συνεργάτες του κ. Σαμαρά. 

«Δεύτερον, παρουσιάζουν ως στοιχείο... "ενοχής", σημείωμα του κ. Σαμαρά με τα τηλέφωνα του υπουργού Σταϊκούρα. Που όμως ήταν τελείως αναρμόδιος για τις πληρωμές στις φαρμακευτικές εταιρίες. Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους...   
Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως!
Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους. 
Διευκολύνουν τον κ. Σαμαρά να τους πάει ως το τέλος. Και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο δικαστήριο που τελικά θα τους δικάσει» καταλήγει η δήλωση των συεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Τα στοιχεία από την νέα κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση» στις 9 Μαρτίου του 2018

Στον συμπληρωματικό φάκελλο περιλαμβάνεται υπόμνημα του προστατευόμενου μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση» που εστάλη στις 9-3-2018 το οποίο συνοδεύεται από χειρόγραφη σημείωση σε χαρτί με τα διακριτικά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η σημείωση περιορίζεται στο όνομα και τους τηλεφωνικούς αριθμούς υπουργού εκείνης της περιόδου. Η μάρτυρας Κελέση ισχυρίζεται ότι εντόπισε το έγγραφο στο γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή.

Ο συμπληρωματικός φάκελος περιλαμβάνει επίσης δύο επιστολές της Novartis προς τον κ. Σαμαρά τον Ιανουάριο του 2013 και 2014. Με την επιστολή ζητούν συνάντηση ανταλλαγής απόψεων ενόψει του Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός.



Το χειρόγραφο σημείωμα του Αντώνη Σαμαρά με τα τηλέφωνα του πρώην υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης