Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν πει προηγουμένως

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν πει προηγουμένως

Τι απαντούν στον ισχυρισμό της «Αικατερίνης Κελέση» ότι εντόπισε χειρόγραφο σημείωμα του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του Κωνσταντίνου Φρουζή - Τι λένε για την επιστολή της Novartis περί ανταλλαγής απόψεων στο Νταβός

«Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως! Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους» επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν την Τρίτη στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση Novartis.  

Στη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis παρουσιάστηκε υπόμνημα της προστατευόμενης μάρτυρα «Αικατερίνης Κελέση» που εστάλη στις 9-3-2018 το οποίο συνοδεύεται από χειρόγραφη σημείωση σε χαρτί με τα διακριτικά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η σημείωση περιορίζεται στο όνομα και τους τηλεφωνικούς αριθμούς υπουργού εκείνης της περιόδου. Η μάρτυρας Κελέση ισχυρίζεται ότι εντόπισε το έγγραφο στο γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή.

«H γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται. Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο, επικαλούνται "νέα στοιχεία" τα οποία, όμως, διαψεύδουν τα προηγούμενα: 
Πρώτον, παρουσιάζουν δύο επιστολές της Novartis, όπου παρακαλείται ο κ. Σαμαράς να τους δεχθεί στο Νταβός, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουν! Αλλά, ο τέως Πρωθυπουργός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός! Και μάλιστα τον προσκαλούν για δεύτερη φορά το 2014, όταν κατά την ψευδομάρτυρα Κελέση τον  έχουν ήδη δήθεν "εξαγοράσει" από το 2013!
Αυτοδιαψεύδονται...» τονίζουν συνεργάτες του κ. Σαμαρά. 

«Δεύτερον, παρουσιάζουν ως στοιχείο... "ενοχής", σημείωμα του κ. Σαμαρά με τα τηλέφωνα του υπουργού Σταϊκούρα. Που όμως ήταν τελείως αναρμόδιος για τις πληρωμές στις φαρμακευτικές εταιρίες. Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους...   
Όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως!
Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους. 
Διευκολύνουν τον κ. Σαμαρά να τους πάει ως το τέλος. Και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο δικαστήριο που τελικά θα τους δικάσει» καταλήγει η δήλωση των συεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Τα στοιχεία από την νέα κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση» στις 9 Μαρτίου του 2018

Στον συμπληρωματικό φάκελλο περιλαμβάνεται υπόμνημα του προστατευόμενου μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση» που εστάλη στις 9-3-2018 το οποίο συνοδεύεται από χειρόγραφη σημείωση σε χαρτί με τα διακριτικά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η σημείωση περιορίζεται στο όνομα και τους τηλεφωνικούς αριθμούς υπουργού εκείνης της περιόδου. Η μάρτυρας Κελέση ισχυρίζεται ότι εντόπισε το έγγραφο στο γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή.

Ο συμπληρωματικός φάκελος περιλαμβάνει επίσης δύο επιστολές της Novartis προς τον κ. Σαμαρά τον Ιανουάριο του 2013 και 2014. Με την επιστολή ζητούν συνάντηση ανταλλαγής απόψεων ενόψει του Οικονομικού φόρουμ στο Νταβός.Το χειρόγραφο σημείωμα του Αντώνη Σαμαρά με τα τηλέφωνα του πρώην υπουργού Χρήστου ΣταϊκούραΣΧΟΛΙΑ (61)

Πόπη

Σκάνδαλο στο χώρο του φαρμάκου υπάρχει, έτσι συμφωνούν όλοι. Και οι Πασόκοι και οι νεοδημοκράτες και οι ποταμάκηδες και οι χρυσαυγίτες και οι λεβέντηδες και οι κουκουέδες. Αυτό δεν ακυρώνεται.

Πάνος

Γιατί τότε δεν κοιτούν προς την ΡΟΗ του χρήματος, φοβούνται μήπως οτι θα βρουν τους γιατρούς του ΣΥΡΙΖΑ ?

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

ο ΣΑΜΑΡΑς ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΦΡΟΥΖΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΙΔΙΟΧΕΙΟΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ. Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΟΒΕ.βρωμανε ολοι τους.

ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝ ΓΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.......ΚΑΜΟΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΗ

Χρήστος

Αν έχει πάρει κανείς έστω ένα lower καταλαβαίνει πως η επιστολή αφορά συστάσεις για συνάντηση του Σαμαρά με τον Felix Enhart της μητρικής Novartis. Δεν αφορά συνάντηση του Σαμαρά με τον Φρουζή. Άρα τίποτα δεν (αυτο)διαψεύδει η συγκεκριμένη επιστολή.

Theodore.

Ναι,αλλά από τη στιγμή που ο Σαμαράς δεν πήγε ούτε το 13 ούτε το 14 στο Νταβός,τι κουράζουμε;

Γκέμπελίσκοι του Αλέξη

Και τι είναι αυτό ρε κολέγα, αποτελεί τεκμήριο ενοχής? Δηλαδή ο Τσίπρας πόσα πήρε τότε που συνάντησε κρυφά τον Ρότσιλντ ?

Ιδού η σκευωρία

Είναι νόμιμο μια σέξι τέως γραμματέας να κρατά στο σπίτι της "ενοχοποιητικά στοιχεία" για υπόθεση που αφορά πρωθυπουργούς και υπουργούς, και να τα δίνει κατά δόσεις; Ποιος αποφασίζει τι θα σταλεί στη Βουλή σε δόσεις, η ίδια, ή κάποιοι άλλοι; Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Αυτό δεν συνιστά από μόνο του παρακράτος και σκευωρία; Είναι νόμιμο κάποιοι να ελέγχουν την ροή πληροφοριών και στοιχείων στην Ελληνική Βουλή; Που είναι ένας νομικός να μας πει;

Αντωνάαααακη!!!!

Τικ τακ ντον ντον

όταν νομίζεις ότι ο σανός είναι superfood

είναι όλα σκευωρία. και η ιδιόχειρη επιστολή σκευωρία κι αυτή

Πειραιώτης.

τι έλεγε τελικά αυτή η επιστολή ρε παιδιά γιατί εγώ δεν πήρα χαμπάρι ακόμα... Και μία ερώτηση.Τα 60λεπτα εξακολουθούν να τα δίνουν οι καρανίκες ή τα κόψανε;

κα

Πεδίο δόξης λαμπρόν για τους γραφολόγους και ποιος ξέρει για πόσες άλλες ειδικότητες. Για να δούμε τι εξήγηση θα δώσει ο πρώην Πρωθυπουργός για τον τρόπο με τον οποίο έφθασε το ιδιόγραφο σημείωμά του στα γραφεία της NOVARTIS (εφόσον αποδειχθεί ότι το έγραψε ο ίδιος βεβαίως). Για να δούμε την εξήγηση του κου Φρουζή για την επιστολή προς τον κο Σαμαρά που φέρει την υπογραφή του. Κάτι μου λέει ότι υπάρχει ακόμη πολύ χαρτομάνι που θα βγαίνει αργά και βασανιστικά στη δημοσιότητα τους επόμενους μήνες. Θα μπορούσε να πέσει πολύ και άφθονο γέλιο εάν δεν ήταν από μόνο του τραγικό να αγοράζει 18 εκ. εμβόλια μια χώρα με λίγο περισσότερα από 10 εκ. κατοίκους.

Φιλήμων

Δώσε κουράγιο στα συριζογίδια που σε ακούν με ανοικτά τα αυτιά. Η καρέκλα μου (εσού του συριζοπροπαγανδιστού) υπεράνω όλων.

Άσχετος

Ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός όταν αγοράστηκαν τα 18 εκατομμύρια εμβόλια; Δεν ντρέπεστε βρε, τον ζηλεύετε γιατί ήταν άντρας, ενώ τώρα κάνουν κουμάντο οι αρνητές κάθε είδους..

ΝΤΑΗΣ

ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΦΛΕΒΑΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ...ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ..ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ

Απορια

Γιατι η επιστολη ειναι γραμμενη στα Αγγλικα?Απο τα γραφεις της εταιριας στην Ελλαδα ειναι ελεος

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

5623_252863_120446

Ο Κύπριος πρόεδρος ετοιμάζει ήδη την απαντητική επιστολή στην οποία θα σημειώνει ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλη συζήτηση επί του θέματος αυτού, και πως η πρόταση Ακιντζί τορπιλίζει τη συμφωνία Χριστόφια-Ταλάτ για τους υδρογονάνθρακες - Τη λύπη του εκφράζει ο ηγέτης του ψευδοκράτους