Μητσοτάκης: Το τέλος των Τσίπρα και Καμμένου δεν αργεί

Μητσοτάκης: Το τέλος των Τσίπρα και Καμμένου δεν αργεί

Μετά από 17 μέρες σιωπής ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε επιτέλους για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού 

Μητσοτάκης: Το τέλος των Τσίπρα και Καμμένου δεν αργεί
«Το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την παλαιότερη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι «μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι».

Μιλώντας στο κλείσιμο του 6ου Προσυνεδρίου της ΝΔ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας που είναι οι αποκαλύψεις για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και εξαπέλυσε επίθεση στους δύο κυβερνητικούς εταίρους.

«Μετά από 17 μέρες σιωπής ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε επιτέλους για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στην Σαουδική Αραβία. Η παρουσία του είναι καλοδεχούμενη. Θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Κλείσιμο
Είχαν προηγηθεί οι εργασίες του γαλάζιου Προσυνέδριου που ήταν αφιερωμένες στη Δημόσια Διοίκηση, στην Δικαιοσύνη και στην εγκληματικότητα και στη διάρκεια του οποίου ακούστηκαν οι απόψεις πολλών ειδικών που θα αξιοποιηθούν για την οριστικοποίηση του Κυβερνητικού Προγράμματος της ΝΔ που θα γίνει στο Συνέδριο Θέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο μήνα .

Με την έναρξη των εργασιών του 6ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα με θέμα «Για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των Ελλήνων» παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που σχεδίασε η ομάδα Προγράμματος του Κόμματος.
 
Στο ερωτηματολόγιο συμμετείχαν 14.648 πολίτες, καταθέτοντας τις απόψεις τους.
 
Με βάση τις απαντήσεις τους:
 
▪ Μόλις 1 στους 10 πολίτες εκφράζει ικανοποίηση από την επαφή του με το Δημόσιο.
▪ Θεωρούν τη γραφειοκρατία και την έλλειψη ηλεκτρονικών υπηρεσιών ως τα βασικά προβλήματα στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο.
▪ Προτάσσουν τη διεύρυνση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, την αξιολόγηση των στελεχών και των υπηρεσιών και τον περιορισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δημοσίου.
▪ Συμφωνούν με την άποψη ότι αρκετές δραστηριότητες που σήμερα εκτελεί η δημόσια διοίκηση, μπορεί να γίνονται αποτελεσματικότερα και φθηνότερα από τον ιδιωτικό τομέα.
▪ Αναδεικνύουν τους πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες στους οποίους οφείλονται οι καθυστερήσεις στην απονομή Δικαιοσύνης.
▪ Πιστεύουν ότι οι άδειες των κρατουμένων πρέπει να χορηγούνται υπό προϋποθέσεις ανάλογα με τη βαρύτητα του αδικήματος που έχουν διαπράξει.
▪ Εκφράζουν σθεναρά την άποψη ότι η μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή βίας αποτελεί προϋπόθεση πραγματικής ελευθερίας.
 
Υπενθυμίζεται, ότι το ερωτηματολόγιο δεν αποτελεί επιστημονική δημοσκόπηση.
 
Για άλλη μια φορά, ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων, αναδεικνύει το θερμό ενδιαφέρον των πολιτών για τα ζητήματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια  του 6ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.



Δείτε εδώ όλη την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης