Δρίτσας: Σαφής η κυβερνητική θέση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Δρίτσας: Σαφής η κυβερνητική θέση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Είπε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων

Δρίτσας: Σαφής η κυβερνητική θέση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ
«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής», σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Θεόδωρο Δρίτσα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Δρίτσας ανέφερε πως «ό,τι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα», τονίζοντας ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ». 

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε νωρίτερα το Reuters o κ. Δραγασάκης είπε στο επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα πως η Cosco και οι άλλοι διεκδικητές «μπορούν να υποβάλουν μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά», τονίζοντας ότι η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός εβδομάδων αφότου υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω της αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης