Τροπολογία για κατάργηση του «εισιτηρίου» των 25 ευρώ στα νοσοκομεία από ΑΝΕΛ

Τροπολογία για κατάργηση του «εισιτηρίου» των 25 ευρώ στα νοσοκομεία από ΑΝΕΛ

Σε νομοσχέδιο του υπ.Υποδομών που συζητείται την Τρίτη και σε νομοσχέδιο του υπ.  Εσωτερικών που συζητείται την Πέμπτη στη Βουλή

Τροπολογία για κατάργηση του «εισιτηρίου» των 25 ευρώ στα νοσοκομεία από ΑΝΕΛ
Τροπολογία για την κατάργηση του «εισιτηρίου» των 25 ευρώ στα νοσοκομεία κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νότης Μαριάς,

Όπως είπε ο κ. Μαριάς, οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν τη σχετική τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που συζητείται την Τρίτη 7 Ιανουαρίου στη Βουλη και σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που συζητείται την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, «για να θέσουν προ των ευθυνών τους τους διαμαρτυρόμενους βουλευτές της συγκυβέρνησης».

Κλείσιμο
Με την εν λόγω τροπολογία, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν να καταργηθεί άμεσα το νέο «νοσοκομειακό χαράτσι» των 25 ευρώ καθώς επίσης και η υποχρέωση καταβολής ενός ευρώ εκ μέρους των ασφαλισμένων για κάθε συνταγή που θα εκτελείται από τους φαρμακοποιούς.

«Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν ευκαιρία να αποδείξουν ότι όντως επιθυμούν να μην επιβληθεί το χαράτσι. Έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και όχι να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης