Πολιτική εξαπάτηση λέει η κυβέρνηση για το βίντεο Κασσελάκη για τη φέτα

Πολιτική εξαπάτηση λέει η κυβέρνηση για το βίντεο Κασσελάκη για τη φέτα

Στο έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός φαίνεται πως η ενδεικτική τιμή αναφέρεται σε συσκευασία μισού και όχι ενός κιλού, σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

marinakis_pavlos1_2
«Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες είναι πολιτική εξαπάτηση», τόνισε σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχετικά με βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την τιμή της φέτας.

Δείτε εδώ, το βίντεο του Παύλου Μαρινάκη:

@pavlos_marinakis

Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση.

♬ πρωτότυπος ήχος - Pavlos Marinakis



Κλείσιμο
Στην απάντησή του ο κ. Μαρινάκης λέει ότι στο έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια, την Παρασκευή, φαίνεται πως η ενδεικτική τιμή 6,28 ευρώ αναφέρεται σε συσκευασία μισού και όχι ενός κιλού.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και όπως φαίνεται και στο έγγραφο που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέκρινε συσκευασία 500 γραμμαρίων σε όλες τις χώρες.

Ακόμη, ο κ. Μαρινάκης παραθέτει απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή στην οποία φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν μίλησε στη για τιμή «το κιλό», όπως ισχυρίζεται ο Στέφανος Κασσελακης.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως αν κανείς υπολογίσει την τιμή του κιλού από τα στοιχεία που προσκόμισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, θα δει πως τα προϊόντα που κοιτούσε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ακόμα φθηνότερα.

«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις συνέπειές του με σοβαρές κινήσεις. Αύξηση των εισοδημάτων, πολλά και αυστηρά πρόστιμα και βέβαια στοχευμένες παρεμβάσεις», ανέφερε κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο κ. Κασσελάκης σε βίντεο που ανέβασε στα social media αναζητούσε φέτα με 6,28 ευρώ το κιλό.



«Φέτα, πρώτη μάρκα, 11,94 ευρώ το κιλό. Φέτα από τη Θράκη είναι 9,85 ευρώ. Φέτα από την Ήπειρο 11,45 ευρώ. Φέτα από τη Βυτίνα 12,90 ευρώ. Και μετά υπάρχει μια φέτα Καλαβρύτων που είναι 12,30 ευρώ» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ψάχνω να βρω προσφορά για φέτα. Δεν μπορώ να αγοράσω φέτα με τον προϋπολογισμό μου. Πάω να βρω την προσφορά κι αν δεν τη βρω, θα στείλω γράμμα στην Ούρσουλα!» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



Ειδήσεις σήμερα:

Το βαθύ λαρύγγι και ο χρυσός Πάνας που πρόδωσε το κύκλωμα των αρχαιοκάπηλων

Πέθανε η Ρένα Βενιέρη, σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη

Πέθανε η Ολλανδή με τη ψυχική πάθηση που είχε ζητήσει να κάνει ευθανασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης