Φρέντι Μπελέρης: Δεν περίμενα μια δίκη-παρωδία, ενορχηστρωτής ήταν ο Ράμα

Φρέντι Μπελέρης: Δεν περίμενα μια δίκη-παρωδία, ενορχηστρωτής ήταν ο Ράμα

Ο Ράμα είναι κύριος της χώρας του και ελέγχει την Δικαιοσύνη, όλους τους θεσμούς, στη χώρα υπάρχει μία υβριδική Δημοκρατία, είπε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας

beleris_in__3_
Η υπόθεση σε βάρος μου είχε ενορχηστρωτή τον Έντι Ράμα, δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος χθες Τρίτη καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών.

Μιλώντας την Τετάρτη (6/3) στην ΕΡΤ μέσα από τη φυλακή και περιμένοντας το σκεπτικό της απόφασης σε βάρος του, ο Μπελέρης είπε ακόμη ότι η δίκη ήταν παρωδία, σε βαθμό που ούτε και ο ίδιος δεν περίμενε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czmpddo8q0n5)


Όπως είπε ο Μπελέρης, «δεν περίμενα ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία, χωρίς κανένα στοιχείο και δεν περίμενα ότι οι δικαστές στο τέλος δεν έβαλαν καν τη λογική να ξεφύγουν από λειτουργήματός και να είναι το μακρύ χέρι της εξουσίας» λέει.

Χαρακτήρισε τον Έντι Ράμα «ενορχηστρωτή» της υπόθεσης σε βάρος του και επισήμανε ότι «ο Αλβανός πρωθυπουργός και με τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας από την αρχή αυτής της υπόθεσης έδειξε την στάση του. Εγώ πιστεύω αυτό, είναι άδικο για την Αλβανία.

» Η Ελλάδα πίεσε όσο μπορούσε, ο κύριος Ράμα είναι κύριος της χώρας του και ελέγχει την Δικαιοσύνη, ελέγχει όλους τους θεσμούς. στην Αλβανία υπάρχει μία υβριδική δημοκρατία».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επτά ώρες του Μητσοτάκη στην Οδησσό σε 62 φωτογραφίες- Συνάντηση με Ζελένσκι και επίσκεψη στο μουσείο Φιλικής Εταιρείας

Θεσσαλονίκη: «Ήθελε να σκοτώσει εμένα και τα παιδιά» - Στο εδώλιο ο 63χρονος που κλειδώθηκε με τα δίδυμα στο ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Κέιτ Μίντλετον: «Αφήστε την ήσυχη, υπάρχει λόγος που η οικογένεια δεν μιλάει», λέει για την υγεία της ο θείος της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης