Αναχωρούν σιγά - σιγά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες - Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες

Αναχωρούν σιγά - σιγά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες - Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες

Αυλαία σήμερα για τη συνεδρίαση των Σπετσών - Οι απουσίες και οι απολογισμοί

akrita-spetses

Αποχωρούν σιγά σιγά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις Σπέτσες, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η τριήμερη «συνεδρίαση των Σπετσών».

Από τις πρώτες αποχωρήσεις σήμερα το πρωί ήταν αυτή  της Έλενας Ακρίτα, ενώ πολλά κορυφαία κομματικά στελέχη αναχωρήσει από το νησί από το Σάββατο το βράδυ.

akrita-spetses

 

Στο τρίτο εικοσιτετράωρο της παραμονής τους στις Σπέτσες, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ολοκλήρωσαν τις παρουσιάσεις τους με powerpoint, ενώ ούτε η κεντρική εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά ούτε και τα όσα είχαν προετοιμάσει τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως αποτέλεσμα του κοινοβουλευτικού έργου τους έγιναν γνωστά. 

spetses-4
Ράνια Θρασκιά
spetses-3
Έλενα Ακρίτα
spetses-2
spetses-1


Με φειδώ κατέφθασαν και οι πληροφορίες αναφορικά με τις προτάσεις νόμων ή άλλα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση στη διάρκεια του τριημέρου, καθώς στην μεγάλη εικόνα της συνεδρίασης ως ζητούμενο προέβαλε η ομαλοποίηση των εσωκομματικών  σχέσεων, μετά τα απανωτά «αυτογκόλ» με την έλευση της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, οι «κεφαλές» του κόμματος, δηλαδή οι δύο Γραμματείς, Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παππάς, αλλά και κορυφαία στελέχη, όπως ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιώργος Τσίπρας και η Ρένα Δούρου, η οποία έμεινε τις λιγότερες ώρες όλων στο νησί, αποχώρησαν ήδη από χθες. 


IMG_5445
IMG_5447


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κάθισε μόλις ένα 24ωρο στις Σπέτσες και αποχώρησε και εκείνος το βράδυ του Σαββάτου. Ακολούθησε και ο Συμεών Κεδίκογλου.
IMG_5454__1_
Παύλος Πολάκης
IMG_5448_2
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης