ΣΥΡΙΖΑ: Αναχώρησαν οι πρώτοι βουλευτές από τις Σπέτσες, αύριο συνεχίζονται οι συνεδριάσεις - Δείτε φωτογραφίες

ΣΥΡΙΖΑ: Αναχώρησαν οι πρώτοι βουλευτές από τις Σπέτσες, αύριο συνεχίζονται οι συνεδριάσεις - Δείτε φωτογραφίες

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μια καταδρομική επιχείρηση θέλοντας να αποφύγει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους

IMG_5454
Ο πρώτος κύκλος της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε με τους πρώτους βουλευτές να αναχωρούν το βράδυ του Σαββάτου από τις Σπέτσες.

Οι πρώτοι που αναχώρησαν από το νησί ήταν οι δύο γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγγου και ο αναπληρωτής, Γιώργος Βασιλειάδης. Ακολούθησε και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιώργος Τσίπρας.

IMG_5445
IMG_5447


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κάθισε μόλις ένα 24ωρο στις Σπέτσες και αποχώρησε και εκείνος το βράδυ του Σαββάτου. Ακολούθησε και ο Συμεών Κεδίκογλου.
IMG_5454__1_
Παύλος Πολάκης
IMG_5448_2

Αύριο, πάντως, παρά την ανησυχία για την κακοκαιρία θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του τριημέρου. 

Νωρίτερα, οι βουλευτές δείπνησαν μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη σε ταβέρνα του νησιού. Βέβαια, ακόμη και το δείπνο είχε την περιπέτεια του καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε με καταδρομική επιχείρηση θέλοντας να αποφύγει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Κλείσιμο
Δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όποτε ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιβιβάστηκαν στα βαν και τα ταξί, με τις πληροφορίες που ερχόταν από το εσωτερικό του αρχοντικού να μεταδίδουν πως επρόκειτο να μεταβούν στα ξενοδοχεία τους, για να φρεσκαριστούν καμία ώρα, πριν το δείπνο.

Ωστόσο, βαν και ταξί έκαναν το γύρο του τετραγώνου, επιλέγοντας αρχικά να κινηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του εστιατορίου, για να αποφύγουν με ελιγμούς τα τηλεοπτικά συνεργεία, που καλύπτουν την κομματική διαδικασία. Μετά την… «παραπλάνηση», κατέληξαν τελικά άπαντες στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης», όπου έχουν παρακαθίσει σε γεύμα αυτήν την ώρα.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν ήδη μέσα και τους ανέμενε, καθώς είχε εισέλθει ήδη μυστικά στο χώρο, για να υποδεχθεί τους βουλευτές. Μάλιστα, ο χώρος παρέμενε για ώρα σκοτεινός, ενώ διακρινόταν στο βάθος στρωμένα τραπεζομάντηλα και σερβίτσια, προκειμένου να μην υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν στην παρουσία του από νωρίς, στην ταβέρνα.

Εκτός κάδρου ο Κασσελάκης

Ακόμη και κάποια από τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν βρεθεί από νωρίς εκεί, δεν μπορούσαν λόγω σκότους να διακρίνουν αν υπήρχαν άτομα ήδη στο εστιατόριο. Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης επιδίωξε να μην υπάρχει ούτε ένα πλάνο του κατά το τριήμερο των Σπετσών από τα τηλεοπτικά συνεργεία, αποφεύγοντας και αναρτήσεις στα social media, παρά την υπερέκθεση των βουλευτών του κόμματος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης