Κώστας Μπάρκας: Θεωρώ ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί στο Twitter και το βίωσα με την υποψηφιότητα της Αχτσιόγλου

Κώστας Μπάρκας: Θεωρώ ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί στο Twitter και το βίωσα με την υποψηφιότητα της Αχτσιόγλου

«Αν Σκουρλέτης και Φίλης λένε ότι υπάρχει σκοτεινό διαδίκτυο... Εγώ δεν πορευόμουν έτσι. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν αλλά εφόσον ειπώθηκαν... »

barkas-syriza
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει το σκοτεινό διαδίκτυο ως βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί στο Twitter και εγώ το βίωσα με την επίθεση με fake news κατά της Έφης Αχτσιόγλου, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπάρκας στη σκιά των καταγγελιών που έκαναν σε διαφορετικές συνεντεύξεις ο Νίκος Φίλης και ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Εγώ λέω δεν υπάρχει σκοτεινό διαδίκτυο αλλά μπορεί να είμαι στο ροζ συννεφάκι μου. Αν Σκουρλέτης και Φίλης λένε ότι υπάρχει σκοτεινό διαδίκτυο... Εγώ δεν πορευόμουν έτσι. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν αλλά εφόσον ειπώθηκαν... » πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi3ua21wjcp)


Κλείσιμο
«Εδώ και τέσσερις μήνες βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη κρίση με την έννοια ότι η κρίση προέκυψε με το αποτέλεσμα των εθνικων εκλογών, στη συνέχεια είχαμε την έξοδο του Αλέξη Τσίπρα και μετά είχαμε την εκλογή νέου προέδρου όπου εκεί αναπτύχθηκαν συγκρούσεις, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται» πρόσθεσε ο κ. Μπάρκας

Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της GPO και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Μπάρκας είπε ότι «η δημοσκοπήση αποτύπωσε την εικόνα όλων αυτών των στιγμών που προείπα. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που έχει τα προβλήματα του παραμένει μία αξιωματική αντιπολίτευση τουλάχιστον δημοσκοπικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi3k29hoapt)


Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε «να σταματήσει αυτό που συμβαίνει τώρα, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία έχει ανάγκη τον ΣΥΡΙΖΑ. Να σταματήσουμε να αυτοκαταστρεφόμαστε, η δική μου προτροπή είναι να προχωρήσουμε ενωτικά για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του κόσμου».

Όσον αφορά τις διαγραφές ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είιπε ότι «η πλειονότητα όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι δεν πρέπει να προκύψουν διαγραφές, εγώ λεώ ότι θα πρέπει να υπάρξει κατάπαυση για να λυθούν όλα αυτά. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να πάει σε συνέδριο, επομένως θα κουβεντιάσουμε σοβαρά. Τότε μπορρούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δε θέλω διάσπαση και δε το επιδιώκω, μπορούμε να βρούμε κοινό βηματισμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Μακελειό στο Μέιν των ΗΠΑ: Τουλάχιστον 22 νεκροί από πυροβολισμούς ενόπλου σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το βράδυ - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

«Διμέτωπος» Ισραήλ με Ερντογάν και Γκουτέρες - Αποφασισμένος ο Νετανιάχου για χερσαία εισβολή στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης