Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία της Ουκρανής εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της οικογένειας Ραγκούση

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία της Ουκρανής εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της οικογένειας Ραγκούση

Για χυδαία στοχοποίηση του τομεάρχη διαφάνειας μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ

4769947
«Για χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την καταγγελία της Ουκρανής εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της οικογένειας Ραγκούση.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο διχασμό και χαρακτηρίζει fake news την είδηση πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η χυδαία στοχοποίηση του Γιάννη Ραγκούση από τη ΝΔ επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι : Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει αποκλειστικά στο βούρκο, το διχασμό και τα fake news, γιατί δεν έχει τίποτα να πει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των fake news είναι πως ο κ. Ραγκούσης είχε δήθεν αδήλωτη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, με τη μικρή λεπτομέρεια πως το εν λόγω ξενοδοχείο δεν ανήκε ποτέ μέχρι σήμερα ούτε στον ίδιο ούτε καν στην πρώην σύζυγό του.

Και αυτά από το κόμμα που καταδικάστηκε για μαύρη εργασία 15 εργαζόμενών του, από το κόμμα του οποίου ο αρχηγός δεν ξέρει καν πόσα σπίτια έχει, πόσα δηλώνει και πόσα κρύβει σε offshore.

Καλή η προσπάθεια Μητσοτάκη να αντιγράψει τις πρακτικές Τραμπ, αλλά όσο και να προσπαθεί δεν πείθει κανένα. Στην Ελλάδα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».​

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η καταγγελία της Ουκρανής εργαζόμενης που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» αφορά την αδήλωτη εργασία της στο ξενοδοχείο «Βίλα Ειρήνη» που διαθέτει η οικογένεια της πρώην συζύγου του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο τοπικός ΕΦΚΑ το 2017 «κουκούλωσε» το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση της πρώην συζύγου Ραγκούση, μετά από πολιτικές παρεμβάσεις.

Μάλιστα, η γυναίκα από την Ουκρανία εμπλέκει προσωπικά τον πρώην υπουργό στην υπόθεση λέγοντας πως «έφτασε επί τόπου» όταν βεβαίωσαν πρόστιμο στην επιχείρηση.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί τέλος ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στη νέα υπόθεση με την Ουκρανή εργαζόμενη κάλεσε τον κ. Ραγκούση να απαντήσει ευθέως αν παρενέβη για το πρόστιμο και αν όχι αν θα κινηθεί νομικά εναντίον της.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Από παραμύθια χορτάσαμε - Τσίπρας: Θα σας πω ένα παραμύθι για μια μικρή χώρα που τη λέγανε Ελλάδα

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο

Βασιλιάς Κάρολος: «Δεν είμαι τράπεζα» είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε να βάλει τη Μέγκαν στο μισθολόγιο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης