Παραμένει στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού δηλώνει ο Γεραπετρίτης

Παραμένει στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού δηλώνει ο Γεραπετρίτης

Η επιτροπή εμβολιασμού συνεδριάζει για την επίσπευση της τρίτης δόσης - Η Ελλάδα ήταν απο τις πρώτες χώρες που κινήθηκαν γρήγορα στην Ευρωπαική Ένωση για την αναμνηστική δόση αλλά και την υποχρεωτικότητα ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας

5333142
Τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσει η επιτροπή εμβολιασμού για να εγκρίνει την επίσπευση της τρίτης αναμνηστικής δόσης του εμβολίου για τον κορωνοϊό στους 4 μήνες, δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100.3, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Παράλληλα ο κ Γεραπετρίτης ανέφερε οτι παραμένει στο τραπέζι το θέμα της επέκτασης της υποχρωτικότητας του εμβολισμού ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και της μετάλλαξης όμικρον.

Ο υπουργός τόνισε οτι στην αναμνηστική δόση έτσι και στην υποχρεωτικότητα η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που κινήθηκαν γρήγορα στην Ευρωπαική Ένωση.

Σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έρχεται στον κατάλληλο χρόνο και έπρεπε πρώτα η πολιτεία να εχει εξαντλήσει όλα τα δυνατά ηπιότερα μέσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίζεται το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα

Συγκινεί ο αδελφός της Παρθένας Κουτμερίδου- «Θα είμαι κοντά στο παιδί σου, θα του πω πως θυσίασες τη ζωή σου για κείνο...»

Από πού προήλθε η «περίεργη» παραλλαγή Όμικρον; Τα τρία σενάρια, σύμφωνα με τους επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης