Μαρκόπουλος: Eλλιπής η στήριξη Τζανακόπουλου σε Παππά

Και υπογράμμισε και την πολιτική κόντρα των δύο συντρόφων

Markopoulos
Στις ισχυρές ενδείξεις της δικογραφίας που σκιαγραφούν ύποπτες διαδρομές χρήματος προκειμένου να στηθεί ο επικοινωνιακός βραχίονας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την τοποθέτησή του ο Δημήτρης Μαρκόπουλος τονίζοντας την ανάγκη σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τον έλεγχο των χειρισμών του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και του «Καλογρίτσας gate».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στις αποκαλυπτικές καταθέσεις των πρωταγωνιστών της υπόθεσης και στα «καυτά» emails που αντάλλασσαν και τα οποία δείχνουν υπόγειες διαδρομές χρήματος μέσω εικονικών εταιρειών και τραπεζικών λογαριασμών σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κύπρο.

Επιπροσθέτως, ο κ. Μαρκόπουλος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου είπε ότι απέφυγε να στηρίξει με ουσιαστικά επιχειρήματα τον κ. Παππά ενώ υπογράμμισε και την πολιτική κόντρα των δύο συντρόφων.

Απαντώντας τέλος στην παραληρηματική επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την παράταξη των δωσίλογων, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει αν είναι κόμμα του κοινοβουλίου ή του πεζοδρομίου» ενώ είπε ότι «η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε σαν προκήρυξη του Κουφοντίνα».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο κ. Πολάκης, επι ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να λάβει προσωπικό δάνειο από την Τράπεζα Αττικής σε μια περίοδο που το χρηματοπιστωτικό σύστημα είχε κλείσει την παροχή ρευστότητας και το μέσο ελληνικό νοικοκυριό έβλεπε την κατοικία του να βγαίνει σε πλειστηριασμό.


Eιδήσεις σήμερα: 

Ο πόλεμος των Μαλαματίνα: «Μαζί τα κάναμε!»

Lockdown: Χαλάρωση μέτρων από το Σάββατο - Τα σενάρια για λιανεμπόριο, σχολεία και μετακινήσεις

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης