ΚΙΝΑΛ - Χρηστίδης: 3 άτομα + 1 πανό που έγραφε "πεινάμε" είναι αιτία προσαγωγής;

ΚΙΝΑΛ - Χρηστίδης: 3 άτομα + 1 πανό που έγραφε "πεινάμε" είναι αιτία προσαγωγής;

Έντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ για την προσαγωγή τριών συνδικαλιστών από τον χώρο του τουρισμού , επειδή σήκωσαν πανώ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

pavlosxritsidis
Συνάντηση με τους 3 συνδικαλιστές από τον χώρο του τουρισμού , οι οποίοι χθες άνοιξαν πανό διαμαρτυρίας μπροστά από το Μαξίμου είχε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγης, Παύλος Χρηστιδης, ως αντίδραση στην προσαγωγή τους από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Το Κίνημα Αλλαγης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αυταρχισμό, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος θα είναι άδειο για 85.000 εποχιακά εργαζόμενους στον Τουρισμό που μένουν χωρίς κανένα επίδομα, χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση».

Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Παύλος Χρηστιδης συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος με τους τρεις προσαχθέντες - τον Πρόεδρο και Γραμματέα Ομοσπονδίας Επισιτισμού -Τουρισμού Γ. Χότζογλου και Π. Κούκο και τον Γραμματέα του ΕΚΑ Κ. Κουλούρη.

Στην ανάρτηση του σημειώνει πως «3 άτομα + 1 πανό που έγραφε "πεινάμε" είναι αιτία προσαγωγής. Κατήφορος.
Συνάντησα σήμερα τον George Hotzogloy. Μαζι με τον Kostas Koulouris και τον Παναγιώτη Κούκο προσήχθησαν χθες στο αστυνομικό τμήμα, γιατί έκαναν το αυτονόητο. Στάθηκαν δίπλα στους εργαζόμενους του τουρισμού και του Επισιτισμού και ανέδειξαν το πρόβλημα επιβίωσης που έχουν χιλιάδες συμπολίτες μας, συνάδελφοί τους.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης