Αυτό είναι το πρώτο ελληνικό δημόσιο σχολείο με πισίνα

sxoleio3

Πρόκειται για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς – Το κόστος του έργου ανήλθε στα 19.000 ευρώ και καλύφθηκε από προσφορές πολιτών και από εκδηλώσεις που έγιναν για αυτόν τον σκοπό

To Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς είναι το μοναδικό στο είδος του ελληνικό σχολείο που στην αυλή του εκτός των άλλων υπάρχει και μια…πισίνα! Ο διευθυντής του σχολείου, Γιάννης Κακουλίδης, είχε εκφράσει επανειλημμένως αυτή την επιθυμία να δημιουργηθεί μια πισίνα αποκατάστασης των μαθητών ΑμΕΑ και πριν λίγο καιρό έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να δει το όνειρό του να έχει πάρει σάρκα και οστά.

Όπως αναφέρει το Kilkiswebtv.blogspot.com το κόστος ανήλθε στις 19.000 ευρώ και καλύφθηκε από προσφορές συμπολιτών και από εκδηλώσεις που έγιναν για αυτόν τον σκοπό.


sxoleio
sxoleio1
sxoleio2

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Victor

Είναι χαζό να χαλάς το προαύλιο για κάτι που τα παιδιά θα χρησιμοποιούν πέντε φορές το χρόνο (και μάλιστα με την προϋπόθεση ότι συντηρείται σωστά). Υπάρχουν ιδιωτικοί χώροι που τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται όταν χρειάζεται.

Κρίμα

Τα χρήματα που εδόθησαν. Δεν υπάρχει παιδεία, να δεχτεί τέτοια έργα.Αυτα τα έργα, πρέπει να νοικιαζινται σε ιδιώτες,και να γίνονται,αίθουσες διδασκαλίας. Δεν έχει την δύναμη το κράτος, να τα προστατεύει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης