Οι Εκδόσεις Διόπτρα υποδέχονται τα Χριστούγεννα με νέα βιβλία

Οι Εκδόσεις Διόπτρα υποδέχονται τα Χριστούγεννα με νέα βιβλία

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζουν δυναμικά τις παιδικές εκδόσεις, με ήρωες που σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα αγαπήσουν και με βιβλία από αγαπημένες συγγραφείς

xristougenna2
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το πλάνο των Εκδόσεων Διόπτρα ήρθε με νέους τίτλους για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι προστίθενται στην γκάμα 15 ακόμα Χριστουγεννιάτικων βιβλίων των Εκδόσεων Διόπτρα.

Η Διόπτρα με αυτό το εκδοτικό πλάνο υποδέχεται τα Χριστούγεννα, αλλά, ταυτόχρονα, εμπλουτίζει δυναμικά τις παιδικές εκδόσεις, με ήρωες που σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα αγαπήσουν και με βιβλία από αγαπημένες συγγραφείς.

Τους μικρούς αναγνώστες περιμένουν πολλές υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Κάποιες από αυτές είναι οι ακόλουθες:

Η Μαρίνα Γιώτη προσθέτει ακόμα ένα βιβλίο στην επιτυχημένη σειρά «Παραμύθια… αλλιώς», με τίτλο Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;. για να λύσει το μεγαλύτερο μυστήριο των παιδικών μας χρόνων με τρόπο που εμψυχώνει τα παιδιά και παράλληλα τους γονείς, καθώς δείχνει τον δρόμο για να ανακαλύψει καθένας τις δυνάμεις και τις ικανότητές του.
8630e36c600fed8c0589cef818a9933c


Κλείσιμο
Καλωσορίζουμε την Κατερίνα Μαρκαδάκη στις εκδόσεις μας με ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο, Ο Άγιος Τερατοσίλης και τα χαμένα γράμματα. Ο Άγιος Τερατοσίλης ξαφνικά ανακαλύπτει ότι τα γράμματα έχουν χαθεί και τούτη τη χρονιά θα μείνουν όλα τα παιδιά του κόσμου χωρίς δώρα. Ένα βιβλίο για τη συνεργασία, τη φιλία και την αξία να μοιράζεσαι πράγματα που αγαπάς.
0f9ba32a0c7db872ba9aeb840d7f7e16



Το Παιχνίδια στην παραμυθοχώρα – Το μεγάλο βιβλίο θα σας ταξιδέψει στη φανταστική Παραμυθοχώρα όπου ζουν μάγισσες και νεράιδες, πειρατές και πριγκίπισσες, γενναία παιδιά και ζώα που μιλούν. Οκτώ επιτραπέζια παιχνίδια με εκπληκτική εικονογράφηση, πρωτότυπα πιόνια και ένα ζάρι, που θα βρουν τα παιδιά στο τέλος του βιβλίου και θα τους χαρίσουν ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης!
59683abc560a9c1a07be1754334fb7bf
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης