Αλλάζουν όλα με έργα - μαμούθ...

Αλλάζουν όλα με έργα - μαμούθ...

Σε εξέλιξη το μεγάλο πρόγραμμα επεμβάσεων προϋπολογισμού 700 εκατ. ευρώ από τα υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών και τους ΟΤΑ.

Αλλάζουν όλα με έργα - μαμούθ...

Στη μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης που μαζί με τα 20 έργα ΣΔΙΤ ύψους περίπου 4 δισ. ευρώ δημιουργούν το πλαίσιο για το ψηφιακό και πράσινο μέλλον των πόλεων, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, κ. Γιώργος Καραγιάννης από το βήμα του συνεδρίου «Smart Cities – City Connect Conference & Expo 2022».

Ο κ. Καραγιάννης υπογράμμισε ότι «το σύγχρονο πρόταγμα των βιώσιμων και έξυπνων πόλεων, των λεγόμενων smart cities, είναι το πολιτικό αφήγημα της νέας εποχής για τις πόλεις του δυτικού κόσμου ενώ η σύγχρονη πρωτοποριακή πολιτική των πόλεων εκφράζεται σε παγκοσμιοποιημένο επίπεδο σήμερα μέσα από το τρίπτυχο πράσινη, ανθεκτική, έξυπνη πόλη».


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης