Εθνική Γερμανίας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Εθνική Γερμανίας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το παιχνίδι Νόιερ, Χούμελς, Λαμ και ο «αρχιτέκτονας» Γιοακίμ Λεβ

Εθνική Γερμανίας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, η ενότητά μας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν πολύ όμορφη. Είναι καταπληκτικό να κατακτάς τον τίτλο στην Βραζιλία. Συγχαρητήρια στην Αργεντινή, μας έκανε να δώσουμε μία πραγματική μάχη. Πάντα έδινα τα πάντα για αυτή την ομάδα και η επιτυχία είναι για όλους. Τώρα θα το γιορτάσουμε» ήταν τα λόγια του Μανουέλ Νόιερ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν μπορώ να πανηγυρίσω ακόμα, καθώς είναι σαν να βρίσκομαι σε άλλο κόσμο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ισορροπημένο. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας, όμως φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», σχολίασε ο Ματς Χούμελς, που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει καταφέρει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Κλείσιμο
«Είχαμε προβλήματα στην αρχή με τους τραυματισμούς παικτών μας, όμως δεν το αφήσαμε να μας αποθαρρύνει. Ηταν ένα μεγάλο Mundial για εμάς και τελικά είμαστε εμείς στο βάθρο. Ηξερα ότι θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο για μένα και το να φτάσω εδώ ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί. Είναι πολύ όμορφο που κατακτήσαμε αυτό τον τίτλο στην Λατινική Αμερική, είμαστε η πρώτη ομάδα από την Ευρώπη που το καταφέρνει. Ηταν μία καταπληκτική εμπειρία» ήταν τα λόγια του αρχηγού Φίλιπ Λαμ, του πολυσύνθετου άσου της Μπάγερν Μονάχου.

«Ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ, πριν από 10 χρόνια, συγκεκριμένα το 2006 και το σημερινό αποτέλεσμα, είναι απόρροια μιας δουλειάς που άρχισε με τον Κλίνσμαν. Είχαμε μια σταθερή πρόοδο, δουλέψαμε πάνω σε αυτό το πρότζεκτ και αν κάποιος το αξίζει, πιστεύω πως είναι αυτή η ομάδα. Παίζαμε πάντοτε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ πως κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης και στα επτά παιχνίδια, κάναμε τις καλύτερες εμφανίσεις απ’ όλες τις ομάδες εδώ στη Βραζιλία. Τα παιδιά καλλιέργησαν ένα ομαδικό πνεύμα, που ήταν απίστευτο», τόνισε από την πλευρά του ο «αρχιτέκτονας», Γιοακίμ Λεβ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης