Νίκος Κοκλώνης: Παραγωγός στο βίντεο κλιπ του διάσημου ράπερ Super Sako

Νίκος Κοκλώνης: Παραγωγός στο βίντεο κλιπ του διάσημου ράπερ Super Sako

Πρόκειται για τον τραγουδιστή του super hit Mi Gna που μετρά πάνω από 300 εκατ. views στο YouTube

1FINAL
To Mi Gna (σημαίνει Μη Φύγεις), το r&b κομμάτι που ερμήνευσε ο Αρμένικης καταγωγής Αμερικανός ράπερ Super Sako μαζί με τον Hayko Spitacki έγινε ένα από τα μεγαλύτερα singles του 2017, κερδίζοντας πρωταγωνιστική θέση στο πρόγραμμα των μεγαλύτερων Djs στα πιο εστέτ κλαμπ του πλανήτη.
 
Το καλοκαίρι του 2017 ήταν το κομμάτι που στο άκουσμά του ξεσηκώνονταν όλοι οι θαμώνες. Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι αρχικά είχε απλά ανέβει στο YouTube χωρίς καν να συνοδεύεται από κλιπ, και έγινε αμέσως χιτ στην Αρμενία, την αρμενική διασπορά, την Τουρκία και τις αραβικές χώρες, φτάνοντας τα 160 εκ. view μέσα σε 6 μήνες! Το single που μέχρι σήμερα έχει κάνει περισσότερα από 300 εκ. views, εκτίναξε σε χρόνο ρεκόρ τη φήμη και την καριέρα του Super Sako (κατά κόσμο Sarkis Balasanyan) που ξεκίνησε εμφανίσεις στα μεγαλύτερα κλαμπ του Λος Άντζελες και του Μαϊάμι. Πριν από λίγες μέρες, ο Super Sako βρέθηκε στην Ελλάδα για να κάνει την πρώτη του συνεργασία με Έλληνα καλλιτέχνη.

Η σύμπραξη του Super Sako με τον up and coming λαϊκό τραγουδιστή Γρηγόρη Μαρκέλη (που είχε διασκευάσει στα ελληνικά και το Mi Gna) θα συζητηθεί. Ο Super Sako έφτασε στην Ελλάδα στις 30 Νοεμβρίου για τα γυρίσματα του video clip για το κομμάτι στο οποίο συμπράττει με τον ταλαντούχο Γρηγόρη Μαρκέλη.  Ο Αρμένιος ράπερ έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο 5* αστέρων στο κέντρο της Αθήνας ενώ μία ημέρα πριν τα γυρίσματα χαλάρωσε κάνοντας βόλτες στους δρόμους του Κολωνακίου. Το instagram του γέμισε από φωτογραφίες και story από το breakfast στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο του, την περιπλάνηση του στον Πειραιά, αλλά και τα πολύωρα γυρίσματα στο Ελληνικό.

O Γρηγόρης Μαρκέλης και ο Super Sako ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι σε ελληνικό και αγγλικό στίχο, παντρεύοντας τη λαϊκή μελωδία με R&Β ήχους. Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καπετανίδη. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία Koklonis Media. Στο cast συμμετείχαν 13 μοντέλα, 8 κομπάρσοι και 6 χορευτές. Το hairstyling ανέλαβε η ομάδα του Τρύφωνα Σαμαρά. 

_DSC0066
Κλείσιμο

 
Credits
Music - Ioannis Tsougkouzidis and Saro Vardanyan 
Lyrics by: Grigoris Markelis & Super Sako
Arranged by Ioannis Tsougkouzidis
Mixed & Mastered By: MG @9120Media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης