Ο Χοακίν Φίνιξ ως «Τζόκερ» στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε

Ο Χοακίν Φίνιξ ως «Τζόκερ» στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Τζόκερ» με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ στον ομώνυμο ρόλο  μετά τους Τζάρεντ Λέτο και Χιθ Λέτζερ

joker-trailer_PNG
Η Warner Bros έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ από την ταινία με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο εικονικούς κακούς στην ιστορία του κινηματογράφου. Στο βίντεο, ο Arthur Fleck, που υποδύεται ο Φίνιξ, φαίνεται να γράφει σε ένα σημειωματάριο την λέξη «αστεία» (Jokes) μαζί με την φράση «το χειρότερο όταν έχεις μια ψυχική ασθένεια είναι πως ο κόσμος περιμένει από σένα να συμπεριφέρεσαι σαν να μην έχεις». Επίσης φαίνεται να μπαίνει μέσα στο Arkham State Hospital.

«Η μητέρα μου πάντα μου λέει να χαμογελάω, μου είπε να έχω έναν σκοπό, να φέρω χαμόγελα και χαρά στον κόσμο», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός ενώ παίζουν πλάνα του χαρακτήρα του να φοράει το κοστούμι του κλόουν.


«Είναι ιδέα μου ή γίνεται όλο και πιο τρελό εκεί έξω;», συνεχίζει. Το πόστερ της ταινίας Η νέα ταινία αποτελεί μια «ωμή σπουδή» πάνω στον χαρακτήρα του Τζόκερ και είναι πολύ πιο «σκοτεινή» σε σχέση με τις προηγούμενες της DC Comics, με ελάχιστες έως καθόλου κόμικ αναφορές. Η υπόθεση παρουσιάζει την ιστορία του Τζόκερ, αφηγούμενη το παρελθόν του στη δεκαετία του 1980 και πώς έφτασε να γίνει κακός και «εχθρός» του Batman.


Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.


Δείτε το trailer:

Κλείσιμο



1492280_joker
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης