Χρύσα Ρώπα: «Ο Ρήγας με έβρισε και έφυγα από τη σειρά»

Χρύσα Ρώπα: «Ο Ρήγας με έβρισε και έφυγα από τη σειρά»

Αυτός είναι τελικά ο πραγματικός λόγος που κόπηκε το σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» 

Χρύσα Ρώπα: «Στα 12 μου έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη»
Ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε πει πρόσφατα για την πρωταγωνίστρια, Χρύσα Ρώπα: «Πιστεύω ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη ψυχολογία και ένα όχι και τόσο ισορροπημένο νευρικό σύστημα». Αυτή η ατάκα του Αλέξανδρου για τη Χρύσα Ρώπα ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά!


Η Χρύσα Ρώπα σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλησε να απαντήσει στον σεναριογράφο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. «Μετά από 35 χρόνια ένσημα, αναρωτιέμαι στ' αλήθεια. Ναι, έχω πολύ ευαίσθητο νευρικό σύστημα σε φασιστικές νοοτροπίες. Δεν θυμώνω! Τρελαίνομαι. Δεν φεύγω! Τρέχω...»! Και υπογράμμισε πως είχε αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά και αιτία ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας. 

«Και μιας και είπα φεύγω. Πράγματι έφυγα μια μέρα από το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρής". Παρασκευή ήταν, πριν από είκοσι χρόνια, βράδυ. Είχα πρεμιέρα στο "Αλίκη" με τη "Δίαιτα του αστροναύτη". Έφυγα γιατί ο συγγραφέας, σκηνοθέτης του σίριαλ σε μια σύσκεψη κορυφής με είπε βρωμό...νο μπροστά σε όλους τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς και τον κύριο παραγωγό. Έφυγα χωρίς να μου πει ένα "συγγνώμη". Έτσι έκανα πρεμιέρα εκείνο το βράδυ. Και στη συνέχεια αρνήθηκε ο σκηνοθέτης να με αντικαταστήσει, γιατί ήταν ανάξιος να υπερασπιστεί τη δουλειά του και τους ηθοποιούς του! Από ένα καπρίτσιο του, τους άφησε όλους χωρίς δουλειά. Και επειδή δεν βγήκα να κάνω δηλώσεις τότε, παρ' όλη την παραπληροφορημένη παροχή εκ μέρους τους στον Τύπο του κ...ου, σε όλα τα περίπτερα. Ποτέ δεν μίλησα. Ποτέ δεν με ξαναπήρε σε δουλειά ο τότε παραγωγός», είπε στη Reallife.



Τα όσα ειπώθηκαν από την Χρύσα Ρώπα σχολιάστηκαν στο Πρω1νό και η Αφροδίτη Γραμμέλη προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με τα όσα είχαν συμβεί τότε: “Αυτό έχει γίνει πριν το 2004 και εγώ τότε δούλευα στον Θανάση Λάλα. Βεβαίως και ήξερα το σκηνικό δεν το μαθαίνω τώρα. Ήμουν πολύ στενός συνεργάτης του Θανάση που ήταν τότε παντρεμένος με την Χρύσα Ρώπα και θυμάμαι τον Θανάση να πετάει τραπέζια στη σύσκεψη της εφημερίδα γιατί είχε γίνει τότε το περιστατικό. Είχε θιχτεί πολύ ο Θανάσης και στεναχωρήθηκε η Χρυσούλα και υπήρξε για ένα μήνα μία τεράστια αναστάτωση. Το ξέραμε όλοι το περιστατικό και την συγκεκριμένη λέξη. Το επιβεβαιώνω ότι το ξέρουμε εδώ και 20 χρόνια”!


Δείτε το βίντεο: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης