Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε το 1966, τη χρονιά που οι τρεις ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Άντρα θέλω τώρα τον θέλω», σε σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: «Πρωτοχρονιά του 1966, ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του τους συνθιασάρχες Μάρω Κοντού, Γιώργο Κωνσταντίνου και Νίκο Ρίζο στα παρασκήνια του Θεάτρου Ακάδημος, την ώρα που κόβουν τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς, σε μια περίοδο μεγάλης καλλιτεχνικής επιτυχίας. Εκείνη τη σεζόν ανεβάζουν στο συγκεκριμένο θέατρο την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου ''Άντρα θέλω τώρα τον θέλω'', σε σκηνοθεσία του ίδιου του Σακελλάριου. Ένα έργο που με το γνώριμο πνεύμα, τον ρυθμό και το καυστικό του χιούμορ, γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική ενός θιάσου που βρισκόταν στην ακμή του».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.