Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών στις 15 Ιουλίου χάνοντας τη μάχη που έδινε με την ALS, δηλαδή τη νόσο του κινητικού νευρώνα. Ο Πατρίκιος Κωστής είχε πολλές σκηνές στη σειρά με τον Γεράσιμο Μιχελή, στους ρόλους του «κακού» και του «ψηλού».
Μέσα από δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στην κάμερα του «Buongiorno» την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου για την αποψινή προβολή του επετειακού επεισοδίου στις 21:00 στο MEGA, δήλωσε για την απώλεια του συναδέλφου του: «Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Δυστυχώς είμαι κατά το ήμισυ, γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής. Σίγουρα όμως έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.