Η Μαρία Σολωμού τοποθετήθηκε για τις σχέσεις που δημιουργούν οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας με μικρότερες γυναίκες, επισημαίνοντας πως είναι σύνηθες το φαινόμενο οι 50άρηδες να έχουν δίπλα τους μια σύντροφο νεότερης ηλικίας. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι οι άντρες αυτής της ηλικίας, που παραμένουν ανύπαντροι ή δεν έχουν κάνει οικογένεια, ενδέχεται κάτι, να μην πηγαίνει καλά.
Μιλώντας στο podcast της, απόσπασμα του οποίου προβλήθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η ηθοποιός ανέφερε πως δεν θεωρεί πιθανό να υπάρχει επιτυχημένος άντρας 50-55 ετών χωρίς μικρότερη σύντροφο. Περιέγραψε μάλιστα ως γνώριμη εικόνα έναν άντρα αυτής της ηλικίας να συνοδεύεται από μια 19χρονη κοπέλα. Στη συνέχεια, η ίδια διατύπωσε τη σκέψη ότι οι περισσότεροι άντρες στα 50 τους, έχοντας ήδη περάσει έναν κύκλο ζωής που περιλαμβάνει γάμο και οικογένεια, συχνά καταλήγουν σε σχέσεις με πολύ μικρότερες γυναίκες. Επίσης, τόνισε πως όσοι παραμένουν μόνοι χωρίς να έχουν παντρευτεί ή αποκτήσει παιδιά, πιθανώς αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8ifwuhibpyp)
Αρχικά, η ηθοποιός είπε για τους άντρες ηλικίας 50-55 ετών: «Όταν είσαι 50–55 και λογικά έχεις κάνει έναν κύκλο, δηλαδή ελάχιστοι είναι οι άντρες που στα 50 τους δεν έχουν παντρευτεί ή δεν έχουν κάνει τα παιδιά τους και να έχουν χωρίσει, όταν λοιπόν είσαι σε έναν γάμο με παιδιά, που δεν έχει να κάνει αν είναι ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος ή τι άνθρωπος είσαι, είναι ένας γάμος που έχει κάνει τον κύκλο του και είστε έτσι ωραία μαζί, αγαπημένοι ή όχι, τι πιστεύεις; Ότι δεν θα έρθει με τρέλα σε ένα κορίτσι 19 χρονών, με το οποίο μπορεί να ενθουσιαστεί; Δεν υπάρχει άντρας 50-55 επιτυχημένος, με την οικογένεια του, που να μην έχει πλάι μια πιτσιρίκα να την πάει στα μπουζούκια. Δεν νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος έχοντας σώας τας φρένας στα 50, πως θα κυκλοφορεί ελεύθερα με ένα 19χρονο κορίτσι».
Κλείνοντας, υποστήριξε πως: «Οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και όσοι δεν είναι παντρεμένοι και είναι 50 χρονών μόνοι τους, δεν μπορεί να είναι καλά. Δεν πιστεύω ότι ένας άνδρας 50 χρονών, που να μην έχει παντρευτεί ποτέ και να έχει κάνει παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.