Η Ευγενία Σαμαρά έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, από το ταξίδι της στην Κροατία.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της από το Εθνικό Πάρκο λιμνών του Πλίτβιτσε.
Συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα, έγραψε: «Νομίζω ότι σ’αυτό το μικρό καρουζέλ βρίσκεται το καταφύγιό μου για το 2024. Στην Κροατία, στο πάρκο Πλίτβιτσε, στους καταρράκτες, στη φύση που ξάπλωσα και δάκρυσα, στις ρίζες που κρύφτηκα σαν μικρό παιδί, στα βάρη που σήκωσα, στα χιλιόμετρα που περπάτησα, στους διαλογισμούς που έκανα».
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.