Η Τζάνετ Τζάκσονεξέφρασε τη δυσαρέσκεια που νιώθει, κάθε φορά που καλείται να δώσει μια συνέντευξη.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησής της στο Heart Evenings με τον Dev Griffin, η τραγουδίστρια που έχει βραβευτεί 5 φορές με Grammy εξήγησε πως δεν της αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις.
Όταν ρωτήθηκε ποιες ερωτήσεις την ενοχλούν σε μια συνέντευξη και ποια θα ήθελε να είναι η επόμενη που θα της κάνει, η Τζάνετ Τζάκσον απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι αγενής, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, απλά σταματήστε να μου κάνετε ερωτήσεις. Ποτέ δεν είχα την πεποίθηση ότι δίνω καλές συνεντεύξεις. Πραγματικά, δεν μου αρέσει να μιλάω. Προτιμώ να μένω ήσυχη και να ακούω τους άλλους να μιλάνε».
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν έτσι από όταν θυμάται τον εαυτό της και δεν ευθύνεται κάποια συγκεκριμένη συνέντευξη που την έκανε να νιώθει κατ' αυτόν τον τρόπο.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι