Καίτη Γαρμπή: Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα
«Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη είναι ακριβώς τα ίδια», έγραψε στο σχόλιό της η τραγουδίστρια
Πριν από 31 χρόνια ηΚαίτη Γαρμπή είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός». Η τραγουδίστρια μέσα από τα social media θυμήθηκε τη δικής της εμπειρία ενώ θέλησε να εκφράσει και την απογοήτευσή της για την 11η θέση που πήρε η Μαρίνα Σάττιμε το Ζάρι.
Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή «Παρακολουθώντας όλες αυτές τις μέρες τα δρώμενα στη Γιουροβίζιον έζησα ξανά όλη τη διαδικασία του διαγωνισμού τον Μάιο του 1993 από την ώρα που έφτασα στο Μιλστριτ της Ισλανδίας μέχρι την ώρα που ξαναμπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής. 25 τότε οι διαγωνιζόμενες χώρες, η Ελλάδα κέρδισε την 9η θέση κι εγώ κέρδισα ένα επικό ρεκόρ 43´´κοντινό πλάνο χωρίς διακοπή! Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη για τη χώρα που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης αλλά και η χαρά, είναι ακριβώς τα ίδια! Χάρηκα για τη νίκη της Ελβετίας, ο Nemo ήταν πολύ καλός! Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.