Μιλώντας στο «Καλύτερα δεν γίνεται», η τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά: «Η Ελλάδα είχε και σκοτεινές στιγμές από τους καλλιτέχνες που έχουμε στείλει. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φέτος έχουμε μια πολύ ωραία συμμετοχή και θα πάμε πολύ καλά. Μου αρέσει και η φωνή της Μαρίνας και ο αέρας της και η αυτοπεποίθησή της».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d16sgofmob5l)
Όσο για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision, η Καίτη Γαρμπή σχολίασε: «Από τη στιγμή που είμαστε μέσα, δεν πειράζει. Ας έχουμε μονοπλάνο κι ας είναι λίγο φτωχό».
Η Καίτη Γαρμπή μίλησε επίσης, για την Έλενα Παπαρίζου και το εντυπωσιακό της act στη σκηνή της Eurovision.
«Η Έλενα είναι πάντα συγκλονιστική. Έχει μια φωνή από δω μέχρι τη Σουηδία. Η αξία του καλλιτέχνη δεν μεγαλώνει και δεν μικραίνει ανάλογα με τα κιλά του, αυτό είναι κακεντρέχεια. Η Έλενα είναι συγκλονιστική τραγουδίστρια και μένουμε εκεί», είπε κλείνοντας.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.