Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδηςμίλησε για τη σχέση του με το παιδί του, τη δημοσιότητα, αλλά και το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι σαν να ζεις σε ένα χωριό 1.000 κατοίκων και σε ξέρουν όλοι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο μαγαζί και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή να ουρλιάζουν. Το καλό με τη δουλειά μας είναι ότι μπορεί να έχεις κάποιες διευκολύνσεις».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czo6jdz65zm9)
Όσο για την έπαρση που έχουν κάποια αναγνωρίσιμα πρόσωπα, δήλωσε: «Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση. Παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ το ελέγχεις, τόσο καλύτερα. Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό, ώστε να συνεργαστεί μαζί μου».
Για το παιδί του και τον ρόλο του ίδιου ως πατέρας, ανέφερε: «Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου. Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο μαζί του και έχω ενοχές για αυτό. Θα καταλάβω απόλυτα τον ρόλο του παππού, μόνο όταν δεν θα έχω τίποτα να κάνω και αφιερωθώ εκεί».
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε επίσης, για τα social media. «Υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τα προσχήματα και άλλοι που είναι ανελέητοι. Ο απλός κόσμος, με τα social media, μπορεί πανεύκολα να γίνει όχλος. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πλέον υπάρχουν συμπεριφορές λιντσαρίσματος, που είναι αδιανόητες. Έχω ένα πολύ μεγάλο όριο ανοχής και κάποιοι ξεπερνούν τα όρια εξαιτίας της ηπιότητας. Πολύ πρόσφατα, εξαιτίας ενός περιστατικού, σκέφτηκα να χειροδικήσω», τόνισε.
Κλείσιμο
Τέλος, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο ηθοποιός είπε: «Πρέπει να μπούμε στη θέση των ανθρώπων που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι. Οποιοσδήποτε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να απολαύσει ό,τι τον ευχαριστεί».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.