Ο 8ος κύκλος του μαγειρικού διαγωνισμού ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου και λίγο πριν από την πρεμιέρα οι τρεις κριτές πόζαραν για φωτογραφίες σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Ωστόσο, όπως φαίνεται κατά την ώρα της φωτογράφισης ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου διέκοψε τη διαδικασία τρέχοντας προς το μέρος του πατέρα του.
Ο κριτής-σεφ μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός", ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιώτης. Καλές γιορτές!!».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.