Ελεονώρα Μελέτη: Είναι προκλητικό να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, ενώ η καριέρα κάποιων κρίνεται από αυτά

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι προκλητικό να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, ενώ η καριέρα κάποιων κρίνεται από αυτά

«Εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο να το ακούω αυτό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

eleonora-meleti__14_
Η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που κάνουν τηλεόραση, όμως λένε πως δεν ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Mega Kαλημέρα» και με αφορμή τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, δήλωσε αρχικά: «Εγώ θα σηκώσω το χέρι, θα πάρω τον λόγο και θα γίνω νούμερο για το νούμερο... Επειδή πραγματικά, μου δίνει αφορμή όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεσπάσει γύρω από τα νούμερα... Επειδή υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που κάνουν τηλεόραση και βγαίνουν και λένε προκλητικά ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, εγώ προσωπικά δεν αντέχω άλλο να το ακούω αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxs4mttiy4w1)

Κλείσιμο
Πρόσθεσε επίσης: «Και σαν επαγγελματίας της τηλεόρασης, που αυτή τη στιγμή, σχολιαζόμαστε και κρινόμαστε κάθε μέρα, παίρνουμε τον έλεγχο και συζητιέται το εάν θα είναι η εκπομπή ή οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε κανάλι του χρόνου, εξαιτίας των νούμερων. Για εμάς τους επαγγελματίες του είδους, που βιοποριζόμαστε από την τηλεόραση, που για εμάς δεν είναι μια ενναλακτική, όταν δεν έχουμε θέατρο ή σίριαλ».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Μου φαίνεται εξαιρετικά προκλητικό να ακούω ανθρώπους που φιλοξενούνται από την τηλεόραση να λένε ότι δεν ασχολούνται με τα νούμερα, την ώρα που η καριέρα των υπόλοιπων κρίνεται από τα νούμερα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης