Αργύρης Αγγέλου: Ένιωσα να πνίγομαι μερικές φορές από την αναγνωρισιμότητα

Αργύρης Αγγέλου: Ένιωσα να πνίγομαι μερικές φορές από την αναγνωρισιμότητα

«Δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι την επιτυχία» συμπλήρωσε για το «Παρά Πέντε»

i-magissa__4_
Ο Αργύρης Αγγέλου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καριέρα του, την κρίση πανικού που έπαθε όταν συνειδητοποίησε ότι έφτασε 40 χρονών, αλλά και τα χρόνια που «έχασε».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα τη δουλειά σκεφτόμουν ότι είμαι 18 ετών κι αν μέχρι τα 25 δεν έχω καταφέρει κάτι, θα αλλάξω δουλειά. Σε ηλικία 25 ετών έκανα τις "Σαββατογεννημένες" και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw5kg2co1bpl)

«Όταν έκλεισα τα 40 έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί κι είπα "είμαι 40" κι έπαθα κρίση πανικού. Ο κόσμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου που περνάει. Ανεβάζω μια φωτογραφία στα social media και σχολιάζουν "καλέ μεγάλωσες". Από τη ζωή μου έχω χάσει λίγο τη δεκαετία 34-44. Όταν συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελα, αυτομαστιγώνομαι», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, δήλωσε πως είναι «ανοιχτός». «Θέλω να το ζήσω κι αυτό που με ενδιαφέρει να το δείξω γενναιόδωρα και με ολότητα. Μου αρέσει η συντροφικότητα και πιστεύω στο "για πάντα", γιατί οι γονείς μου ήταν για πάντα», εξήγησε.

Τέλος, για την επιτυχία του «Παρά Πέντε», είπε: «Είχαμε ζήσει έντονα την επιτυχία της σειράς "Στο Παρά Πέντε". Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μας και μας έπαιρναν όλη μέρα. Ένιωσα να πνίγομαι μερικές φορές από την αναγνωρισιμότητα, γιατί δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι την επιτυχία».


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης