Ο Σπύρος Δημητρίουέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει στις εκλογές, αλλά και στον γάμο που είχε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά, εξήγησε τον λόγο που θέλησε να ασχοληθεί με την πολιτική.
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994 στις εκλογές του 15μελούς στο λύκειο. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ οικογένειά μου σχεδόν.Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο, που λέγεται προεκλογική», εξήγησε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvgu5e6vbaz5)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόεταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτή τη διαδικασία».
Τέλος, μίλησε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον γάμο τους, που έφτασε στο τέλος του. «Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ κι ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού κι αγάπης για το πρόσωπό της», είπε κλείνοντας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.