Ο Σπύρος Δημητρίουέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει στις εκλογές, αλλά και στον γάμο που είχε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά, εξήγησε τον λόγο που θέλησε να ασχοληθεί με την πολιτική.
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994 στις εκλογές του 15μελούς στο λύκειο. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ οικογένειά μου σχεδόν.Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο, που λέγεται προεκλογική», εξήγησε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvgu5e6vbaz5)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόεταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτή τη διαδικασία».
Τέλος, μίλησε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον γάμο τους, που έφτασε στο τέλος του. «Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ κι ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού κι αγάπης για το πρόσωπό της», είπε κλείνοντας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή