Μίριαμ Μάργκολιζ: «Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω»

Μίριαμ Μάργκολιζ: «Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω»

Η ηθοποιός γνωστή από το «Χάρι Πότερ» μίλησε με ειλικρίνεια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Miriam_Margolyes
Η Μίριαμ Μάργκολιζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί πλέον να περπατήσει και ομολόγησε τους φόβους της ότι σύντομα θα βρεθεί σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της «μεγάλης ζημιάς στην υγεία της».

Η 82χρονη ηθοποιός, γνωστή από τις ταινίες «Χάρι Πότερ», εκμυστηρεύτηκε ότι δυσκολεύεται να περπατήσει λόγω στένωσης της σπονδυλικής της στήλης. Μίλησε για τις δικές της προηγούμενες επιλογές στον τρόπο ζωής της και αποκάλυψε ότι τώρα μετανιώνει για κάποιες επιλογές υγείας που έκανε στο παρελθόν.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «How To Fail», η Μάργκολιζ είπε: «Το μόνο πράγμα που δεν έχω κατακτήσει και θα έπρεπε να έχω κατακτήσει είναι το βάρος μου. Είμαι μια μάζα από λίπος. Είμαι χοντρή. Και το να είσαι χοντρή και 82 ετών είναι πραγματικά αξιολύπητο».
Κλείσιμο

«Είναι μια τέτοια ήττα. Ένα τσουρέκι με κρέμα, μια σοκολάτα, μια μερίδα ψιλοκομμένο συκώτι είναι πιο σημαντικά από την υγεία και την αισθητική σας παρουσίαση; Όχι, δεν είναι πιο σημαντικό, είναι απλώς απληστία, έλλειψη πειθαρχίας, όλα τα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι για τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας που πιθανόν θα αντιμετωπίσει, η ηθοποιός ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη αποτυχία και εξαιτίας αυτού έχω σπονδυλική στένωση, δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω πολύ».

«Έχω περιορίσει τη ζωή μου εξαιτίας της λαχτάρας μου για κέικ ή ή ψιλοκομμένο συκώτι. Όλοι αυτοί οι παραλογισμοί, δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο άπληστη, υπήρξα πιο δυνατή. Τα κάνω όλα μαντάρα από την απληστία και νομίζω ότι είναι ντροπή», δήλωσε ειλικρινώς η 82χρονη ηθοποιός.

«Θέλω να πω, κοιτάξτε την Καμίλα, τη βασίλισσά μας, είναι μια όμορφη γυναίκα, έχει το σώμα της σε φόρμα. Μου αρέσει σαν άτομο... Είναι υπέροχη και φροντίζει τον εαυτό της. Δεν ήταν χαρά, ήταν τεμπελιά, ήταν απληστία - και το μετανιώνω. Θα ήθελα να είμαι πιο όμορφη, θα ήθελα να έχω πιο επίπεδη κοιλιά, πιο δυνατή πλάτη και πιο μακριά πόδια. Αλλά γαμώτο, εδώ είμαι», είπε στο τέλος η Μάργκολιζ.

Φωτογραφία: EPA - DANIEL DEME

Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο και το Λιμενικό για τον θάνατο του Αντώνη που τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Νεαρός Ουκρανός σκότωσε το ζευγάρι Αμερικανών που τον υιοθέτησε από ορφανοτροφείο στη χώρα του

Κύμα διαμαρτυριών για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ εν μέσω σφοδρής καταιγίδας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης