Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η Μαντόναφαίνεται πως βρίσκει και πάλι τον εαυτό της.
Η σταρ της ποπ ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα και πάλι, στη σκηνή για την περιοδεία της, «Celebration».
Όπως ανέφερε στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα» κοντά στο κοινό της.
Η 64χρονη τραγουδίστρια βρήκε μάλιστα, τον καλύτερο τρόπο να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, φόρεσε έναν μαύρο κορσέ, δερμάτινα μαύρα γάντια, βάφτηκε και πόζαρε μπροστά στον φακό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδέψω κοντά σας».
Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, η Μαντόνα φαίνεται να ποζάρει μπροστά στη βιβλιοθήκη της, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί μέχρι και στο μπάνιο του σπιτιού της.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.