Τζένιφερ Γκάρνερ: «Ενθουσιασμένη που ξεφορτώθηκε το "τέταρτο παιδί" της», λέει φίλη της για τον Άφλεκ

Τζένιφερ Γκάρνερ: «Ενθουσιασμένη που ξεφορτώθηκε το "τέταρτο παιδί" της», λέει φίλη της για τον Άφλεκ

Εφόσον παντρεύτηκε την αγαπημένη του, η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν χρειάζεται πλέον, να ανησυχεί και για εκείνον και είναι καιρός να κοιτάξει τη ζωη της - Βρισκόταν πάντα δίπλα του και τον φρόντιζε ακόμα και μετά τον χωρισμό τους

garner
Μπορεί να μην έδωσε το παρών στον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ και ούτε να έκανε κάποια δημόσια δήλωση, όμως η πρώην του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ νιώθει πραγματικά ευτυχισμένη που ο ηθοποιός έφτιαξε τη ζωή του.

Η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ ήταν παντρεμένη με τον Μπεν Άφλεκ από το 2005 έως το 2017, ενώ δεν έλειψε από κοντά του σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Εκείνη ήταν στο πλευρό του, όταν πάλευε με τον εθισμό του στο αλκοόλ και μάλιστα, τον πήγε σε κλινική απεξάρτησης το 2018, φροντίζοντας να έχει την καλύτερη περίθαλψη.

«Είμαι σίγουρη ότι είναι ενθουσιασμένη που θα απαλλαγεί από το τέταρτο παιδί της», αναφέρει στην Page Six πηγή από το περιβάλλον της ηθοποοιύ, υπονοώντας πως η Τζένιφερ Γκάρνερ δεν χρειάζεται πλέον, να ανησυχεί και για τον Μπεν Άφλεκ και είναι καιρός να κοιτάξει τη ζωη της.

shutterstock_395461801
Φωτογραφία: Shutterstock
Υπενθυμίζεται πως το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σάμιουελ. Όλα τους βρίσκονταν εκεί στην ευτυχισμένη στιγμή του πατέρα τους, τον γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Η Γερμανία ετοιμάζεται να εθνικοποιήσει την Gazprom Germania

Τραγωδία στη Νάξο: H ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα αίτια του πνιγμού της 36χρονης μητέρας σε πισίνα

Πλήρωσαν €30.000 για να ακούσουν τον dj Black Coffee στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης