Όταν ακούμε τον στίχο «Τα βράδια μου τα εργένικα τραγούδια λέω αρμένικα», ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδησε μοναδικά τους βαθιά ψυχαναλυτικούς στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και απογείωσε τη μελωδία του Ara Dinkjian στην τεράστια επιτυχία του 1991 «Μένω εκτός».
Δείτε το τραγούδι
Αυτό το τραγούδι, που μαζί με ολόκληρο τον ομώνυμο δίσκο σηματοδότησε την οριστική απογείωση της καριέρας της σημαντικής ερμηνεύτριας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πλούσια play list του αποψινού μουσικού αφιερώματος στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA».
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της ελληνικής δισκογραφίας, συναντιέται επί σκηνής με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη σκηνική τους χημεία.
Στο άκουσμα τού «Μένω εκτός», απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA», θα συνειδητοποιήσουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα τραγούδια που μιλούν απευθείας στην ψυχή, δεν παλιώνουν, αλλά μεγαλώνουν όμορφα μαζί μας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.