Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημερα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη συνεργασία τους: «Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την παρακολουθώ από την αρχή, σκέφτηκα να παίξουμε μαζί και έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι. Την αγαπώ πολύ, έχει κάνει ήδη σπουδαία βήματα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crqclpy2ylg1)
Από την πλευρά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σχολίασε πως, «η πρόταση συνεργασίας έγινε από την Ελευθερία, μας ένωσαν τα τραγούδια και τα κοινά βιώματα. Οι συνεργασίες είναι δύσκολο να συμβούν και να πετύχουν, αυτή κύλησε σαν νερό». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μένιος Σακελλαρόπουλος αναφέρθηκε στις δύο καλλιτέχνιδες που φιλοξενεί η Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA». «Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια συγκλονιστική καλλιτέχνιδα που προκαλεί ανατριχίλα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η άμεση «διάδοχος» της Ελευθερίας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
«Υπεραγαπώ αυτές τις δυο γυναίκες, την Ελευθερία την έχω μέσα στη ζωή μου από παλαιότερα, την Ελεωνόρα την εκτιμώ, δεν μπήκε στην περιπέτεια της ευκολίας», επεσήμανε η Λένα Αρώνη. Τέλος, η Δήμητρα Στογιάννη, σημείωσε πως, «την Ελεωνόρα την ακούω χρόνια μου αρέσει πολύ. Την Αρβανιτάκη την αγαπούσα πριν, την αγάπησα περισσότερο όταν την γνώρισα».
Σπίτι με το MEGA: Σάββατο 8 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.