Απογοητευμένος από τις ψήφους των συμπαικτών του και ιδιαίτερα του Κώστα Παπαδόπουλου, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης κι εξέφρασε την απογοήτευσή του.
Πρώτος όμως, μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αιτιολόγησε την ψήφο που έριξε στον Μαρτίκα και όχι στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος θεωρείται ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.
«Χθες ανέφερα πως δύο παίκτες έχουν κάνει δουλειά. Ο Χάντα κι ο Μαρτίκας. Ο Μαρτίκας έχει φέρει έναν πόντο. Κανονικά έπρεπε να ψηφίσω τον Χάντα, αλλά προσφέρει πολλά στην καλύβα. Είναι ο "μπαμπάς" μας στην καλύβα, βοηθάει. Ξύπνησε στις 6.30 το πρωί και μας έφτιαξε πιτάκια», δήλωσε ο ζαχαροπλάστης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqjcwebbiwnl)
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έριξε τα «βέλη» του στον Παπαδόπουλο, αναφέροντας πως όσα λέει είναι από... πονηριά.
«Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα, χαίρομαι πολύ που δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα, ότι ο Στέλιος ξύπνησε μισή ώρα νωρίτερα και τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπό του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι ρε Κώστα; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση σου στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα, καταρρακώνοντας την υπόληψή σου και την προσωπικότητά σου τόσο;», δήλωσε.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.