Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξήγησε πως δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή για εκείνον, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.
«Όταν έλειπα στη ζούγκλα 6,5 μήνες, αυτός ο κύριος έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για εμένα και πολύ ειρωνικά. Δεν με πειράζει τόσο αυτό, αλλά έπρεπε να σκεφτεί πως υπάρχει πίσω μια μάνα, μια αδερφή, μια γυναίκα και το πιο σημαντικό, ο γιος μου, ο οποίος είναι 6 ετών και τα καταλαβαίνει όλα. Αφού είναι τόσο καλός άνθρωπος, έπρεπε να το σκεφτεί», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvpfcpmuadl)
Στη συνέχεια, προσκάλεσε τον παρουσιαστή να κάνουν ένα live πρόσωπο με πρόσωπο και να συζητήσουν για τις δηλώσεις αυτές. «Αν θέλει, τον προκαλώ να κάνουμε ένα face to face live να μιλήσουμε και να δούμε λίγο πώς θα μας κρίνει ο κόσμος. Καλή η σάτιρα, αλλά απ' ό,τι είδα και μου είπαν -επειδή είδα ένα βιντεάκι και δεν είπα τίποτα για ένα χρόνο- υπήρξε πολλή κακία εκ μέρους του. Τα πιο πολλά από όσα είπε, ήταν κακίες», εξήγησε.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.