Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αποκάλυψε, πως κι ο ίδιος είχε κάνει χρήση ενός κινητού τηλεφώνου, ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, γεγονός που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς.
«Δεν θα τους κατηγορήσω», δήλωσε αρχικά, για τον Άρη Σοϊλέδηκαι τον Τάλα και συμπλήρωσε: «Κι εμείς κάποια στιγμή, εκεί που καθόμασταν με την Κάτια, είχε περάσει από την παραγωγή ένας κωπηλάτης και τους είχαμε πάρει κάτι γαλέτες. Εγώ του είχα πάρει το κινητό του και μπήκα στα social, στο προφίλ μου κι έστειλα ένα μήνυμα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwtgom399b5)
Όσο για την υποτιθέμενη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη δήλωσε: «Ακούστηκε από άτομα που είναι φανερά στην απέναντι υποομάδα και που θέλουν το κακό των παιδιών, αλλά νομίζω πως αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι μια τεράστια αδικία. Και είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις από τη μέση έναν καλό παίκτη, γιατί αθλητικά δεν μπορείς να τον νικήσεις».
Τέλος, ανέφερε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν. Εγώ δεν βλέπω έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια και έναν λόγο που να έχει βαρύτητα. Εδώ τον ακούσαμε να λέει ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάννα, ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό;».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;