Ξιαρχό: Γέμισε ριγέ το Διαδίκτυο κατά του χορογράφου

Ξιαρχό: Γέμισε ριγέ το Διαδίκτυο κατά του χορογράφου

Πρώτο trend στο Twitter - H συγγνώμη του χορευτή δεν έπεισε κανέναν - Έκανε μέχρι και δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνισή του

XARCHIO_RIGE2_2

Αγανάκτηση και έντονες επικρίσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το story του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram. Ο χορευτής χωρίς καμία απολύτως συγκατάθεση μαγνητοσκόπησε μία άγνωστη σε αυτόν γυναίκα σε ένα εστιατόριο όπου με περισσή ειρωνεία σχολίασε τα κιλά της και τα ρούχα της.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: "όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια"» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο χορευτής, καθήμενος σε εστιατόριο με δυνατή μουσική. «Το θυμάμαι από μωρό, ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια. Κοιτάξτε», συνεχίζει ο Ξιάρχο, στρέφοντας την κάμερά του στη γυναίκα που, εν αγνοία της για όλο αυτό, έτρωγε με την παρέα της στο διπλανό τραπέζι.

Το βίντεο αυτό και τα κατάπτυστα σχόλιά του προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων τόσο στο Twitter -το hashtag #ξιαρχο- είναι πρώτο trend όσο και γνωστών προσώπων της εγχώριας σόου μπιζ.

Γνωστές Ελληνίδες φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος το σχόλιο του χορευτή. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Μάλιστα η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε…

Δείτε πώς απάντησαν στον Τάσο Ξιαρχό γνωστές Ελληνίδες



 

Κλείσιμο



Barka1
Konnie_Metaxa

Via Eleftheria Meto Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί...

Posted by Elena Akrita on Sunday, October 31, 2021


Πρώτο trend στο Twitter και πλήθος αρνητικών σχολίων

 



Το μπούλινγκ του χορευτή στην άγνωστη γυναίκα - Τι είχε συμβεί

Ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό σε βραδινή του έξοδο συνοδευόμενος από μια φίλη του, επίσης χορεύτρια, έβγαλε βίντεο χλευάζοντας μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή... φόραγε ριγέ μπλουζάκι ενώ είχε παραπάνω κιλά.

Το «έγκλημα» αυτό ως αυτόκλητος δικαστής και κριτής καταδίκασε με story του στο Ιnstagram εκθέτοντας την κοπέλα παρά την θέληση της. Μάλιστα, η δειλία του, τον έκανε να κρυφτεί στο μπάνιο για λίγη ώρα όταν η κοπέλα είδε με τα μάτια της ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθους του χορογράφου στο  Ιnstagram.

Σχόλιο - fat shaming


Η νεαρή γυναίκα, με θάρρος του απέστειλε μήνυμα λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».

Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Λίγες ώρες χρειάστηκε, για να γίνει πρώτο trend στο twitter. Οι χρήστες σε συντριπτική τους πλειοψηφία καταδικάζουν το γεγονός και απαιτούν να ζητήσει συγνώμη από την κοπέλα. Αρκετοί μάλιστα, σημειώνουν ότι ο ίδιος στο παρελθόν πολλές φορές είχε υποστηρίξει ότι ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Είναι απορίας άξιον, πως αυτή την φορά επέλεξε να γίνει θύτης.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αλλά και η φίλη του έχουν περιορίσει τα σχόλια που επιτρέπονται στο instagram μετά την βροχή αρνητικών σχολίων στις σελίδες τους. Στην σελίδα του όλα τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε τα έχει ήδη σβήσει.


Στο twitter, αρκετοί χρήστες ζητούν από τις συνεργαζόμενες με τον «influencer» να σταματήσουν την συνεργασία. Άλλοι πάλι, προτρέπουν την νεαρή γυναίκα να κινηθεί νομικά εναντίον του λόγω της έκθεσης της. Ήδη μετράει απώλειες, καθώς χιλιάδες followers σταμάτησαν να τον ακολοθούν.

Η «δημοσκοπική συγνώμη»

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε σε story που ανέβασε ο γνωστός χορογράφος ζητώντας συγνώμη. «Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια λέγοντας: «Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».

xiarxos11

Στο επόμενο στόρι, όμως, έκανε... δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνισή του.

xiarxos_2

Μάλιστα, όπως λέει, «εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει τότε ζεις ψεύτική ζωή».

μπαρκα2
Ειδήσεις σήμερα:

Hellbound: Νέα κορεάτικη σειρά - Θα ξεπεράσει το Squid Game;


Τα Καλλιστεία πωλήθηκαν και επιστρέφουν


Νίκος Ψαρράς: Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης