Chart Show: Η φάρσα της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Καρρά

Chart Show: Η φάρσα της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Καρρά

Η οικοδέσποινα του μουσικού σόου κάλεσε στο τηλέφωνο τον τραγουδιστή και του μιλούσε με στίχους από ένα τραγούδι του - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Despoina_Vandi_Exof__1_
Το «Chart Show Your Countdown» έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο, με πολλές εκπλήξεις.

Το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε, μεταξύ άλλων και για την φάρσα που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, με αφορμή το κομμάτι του, «Τηλεφώνησέ μου», το οποίο βρέθηκε ψηλά στο chart.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Δέσποινα Βανδή ανακάλεσε στη μνήμη της μία συναυλία του Βασίλη Καρρά, που από τον πολύ κόσμο έμοιαζε με ροκ συναυλία, σκέφτηκε να του κάνει μία τηλεφωνική φάρσα.


Μόλις εκείνος απάντησε στο τηλέφωνο, η οικοδέσποινα της εκπομπής, του μιλούσε με στίχους από τα τραγούδια του. Εκείνος δεν την κατάλαβε και ζητούσε να μάθει ποιος είναι. Σε κάποιο σημείο και ενώ εκείνη συνέχισε να του μιλάει με στίχους, ο Βασίλης Καρράς της απάντησε: «Ποια είναι που με παίρνει και είναι αναμμένη;», με την Δέσποινα Βανδή να είναι έτοιμη να γελάσει, λέγοντάς του: «Έλα Βασίλη μου», μέχρι που την κατάλαβε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cii8jk68vojd)

Ειδήσεις σήμερα

Κουρδιστάν: Δώδεκα πύραυλοι έπεσαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - «Σφίγγει» η ρωσική λαβίδα στο Κίεβο, «σφυροκόπημα» στη Μαριούπολη - Ζελένσκι: Αν θέλετε την πρωτεύουσά μας, θα πρέπει να την ισοπεδώσετε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με τον Ερντογάν στον Βόσπορο με μήνυμα να πέσουν οι τόνοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης