Στο πένθος έχουν βυθιστεί η Καίτη Γκρέυ και η Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίες θρηνούν για τον γιο και πατέρα, αντίστοιχα, Βασίλη Ηλιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Στο παρελθόν η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει ανοιχτά για την κρίση που είχε περάσει η σχέση τους.
Ο Βασίλης Ηλιάδης άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, με τους συγγενείς και τους φίλους του να του λένε το τελευταίο αντίο, συνοδεύοντάς τον στο τελευταίο του σπίτι.
Σημειώνεται ότι η Αγγελική Ηλιάδη τις τελευταίες ημέρες δεν βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά στα γυρίσματα της «Φάρμας», η οποία κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο. Τώρα κανείς δεν ξέρει αν η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στο ριάλιτι του ΑNT1.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία