Θύμα άγριας ληστείας έπεσε 76χρονος φαρμακοποιός σε περιοχή της Σκύδρας, στην Πέλλα. Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι στην αυλή του σπιτιού του, όπου μόλις τον είδαν τού επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας. Αφού τον έριξαν στο έδαφος κι έδεσαν το στόμα του με μονωτική ταινία, άρπαξαν από την κατοχή του 10.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και φάρμακα, προτού τραπούν σε φυγή.
Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ ο 76χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρεται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα.
Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, τον 24χρονο αδελφό του κι έναν 29χρονο ομογενή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.