Η Αγγελική Ηλιάδη περιγράφει σεξουαλική παρενόχληση από μουσικό παραγωγό

Η Αγγελική Ηλιάδη περιγράφει σεξουαλική παρενόχληση από μουσικό παραγωγό

«Ήμουν 19 χρονών, ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε», αναφέρει αρχικά

iliadi
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη και δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, την πίστη της στον Θεό, αλλά και στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει με έναν μουσικό παραγωγό.

«Μου συνέβη κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία, αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο από τότε», δήλωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff7mp2ucfht-st)


Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις τοξικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στον χώρο εργασίας της. «Δεν έχω αποχωρήσει από κάποιο σχήμα, λόγω τοξικής συνεργασίας. Ευτυχώς, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή υπήρξε κάποιος που θέλησε να με μειώσει, ήταν άντρας καλλιτέχνης. Σε μια άλλη συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχετικά με τη ζωή της, ανέφερε πως η πίστη της ήταν αυτή που την βοήθησε να αντιμετωπίσει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, που της παρουσιάστηκαν.

«Ανακάλυψα ότι είχα έναν όγκο, όταν πια είχε μεγαλώσει αρκετά. Ο μικρός μου γιος ήταν τριών ετών τότε. Το προλάβαμε λίγο πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης όγκος. Η γυναικολόγος μου ‘έφυγε’ από καρκίνο, την λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Έχασα και την όρασή μου στην συνέχεια. Ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα», εξηγεί, ενώ αναφέρει πως ήταν η πίστη της στον Θεό που την έβγαλε από αυτή την δύσκολη περιπέτεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff7pi2ufu89-st)
Κλείσιμο


«Πάντα πίστευα στον Θεό, η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί να βγω μια βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα, ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στη σκηνή», αποκαλύπτει.





Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστοι, κλειστοί χώροι και ελλιπείς έλεγχοι οδήγησαν στα 5.449 κρούσματα - Σήμερα η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη

Θεσσαλονίκη: Γιατί ζει την επανάληψη του «μαύρου Νοέμβρη» του 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης